Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

hehe ja mieczyki sadziąlm w zeszłym tygodniu..nazwy nie było ,ale będą kremowe, tawułki uwielbiam-mam też ich pełno a hostie-5 gat. rownież posadziłąm w zeszłym roku-właśnie odbijają od gruntu....

widzę, że mamy taki sam gust roślinny cały czas Alinko:);)

• Odpowiedzi 5,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hehe ja mieczyki sadziąlm w zeszłym tygodniu..nazwy nie było ,ale będą kremowe, tawułki uwielbiam-mam też ich pełno a hostie-5 gat. rownież posadziłąm w zeszłym roku-właśnie odbijają od gruntu....

widzę, że mamy taki sam gust roślinny cały czas Alinko:);)

:):):)

sure

o, hosty, chyba coś "zgapię"
;)

nie ma sprawy;) ja też zgapiłam je od Mayland a kupiłam na allegro od "Benek125" :)

Dziękuję wszystkim za miłe słowa :)

Sure -poprawię sie na przyszłość ;)

Anitaa24 - hosty jeszcze nie przyjechały , wogóle pierwszy raz zamawiałam u tego sprzedającego. Mam nadzieję,że nie sparzę się :eek:

Płot lamelowy mamy od trzech lat. Jest pomalowany tylko impregnatem do drewna. W tym sezonie planują go odmalować chociaż jego kondycja ne jest najgorsza jeszcze.

Famelio - przykro mi ale nie wiem co to za odmiana. Kupiłam ja dawno temu i nie zapisałam nazwy :bash:

Arcobaleno - lubimy te same kolorki. Mam jeszcze kilka nowości w zanadrzu, ale oczywiście pochwalę się jak rozkwitną:yes:

Akuś - nie wszędzie jest taki udany, ale nie mogę narzekać. W sobotę cały podsypałam nawozem, posypałam trochę nowej trawki ,a w poniedziałek lało ,jak na zamówienie . Od dawna nie cieszyłam się tak na widok deszczu :D

Alunek, pięknieje w oczach Twój ogród, zieleń taka soczysta, rabaty ciekawie skomponowane, tulipany śliczne, a zakupione hosty powalające.

Bardzo się cieszę na każde wklejone przez Ciebie zdjęcie, bo to miód na oczy :)

Toluś , dziękuję ci bardzo:).:rolleyes:.. a już niedługo będzie spore zamieszanie w ogrodzie , bo szykuję się do kolejnej odsłony oczka. Już kupiłam nową folię, małą pompę z fontanną. Na jutro zaplanowałam wyjazd do żwirowni, aby wybrać ładny piasek na posypkę i kamyczki. Czeka mnie jeszcze rozmowa z elektrykiem, który musi podprowadzić prąd w okolicę oczka do podłączenia pompy i może jakiegoś podwodnego oświetlenia:)

Alu, wiesz może, gdzie mogę kupić dobrą ziemię? Najlepiej czarnoziem? Duuużo czarnoziemu ;)

Jeszcze nie zgłębiałam tego tematu, ale czarnoziem chyba będzie najlepszy :yes: Popytaj w okolicznych żwirowniach, bo powinni mieć. Sprawdz także na allegro - też ograszają się.

Namiary na żwirownię w której ja kupowałam piasek www.zwirownia.net.pl