DarioAS 04.06.2010 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Dawno nie zaglądałaś, co u Ciebie? Piękne oczko, ogród też coraz piękniejszy, zaraz dołączysz do Toli i Soniki w czarach ogrodowych. Miodzio jest..., no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 08.06.2010 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Witam:) Kolejny piękny dom i ogród. Jeden z pierwszych jakie dawno temu już podglądałam;) Więc nadeszła pora się zalogować i przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 08.06.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Halo, gdzie gospodyni tego wątku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.06.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 coś pisała, że wyjeżdża.......chyba nawet poza granicę PL:cool:chyba dobrze kojarzę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 09.06.2010 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 O matko, a ja się dobijam jak głupia To już cicho siedzę i czekam na zdjęcia z wyjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 09.06.2010 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 zazdroszczę wyjazdów (ale tylko trochę, bo na razie mi najlepiej w domu i ogrodzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 09.06.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Ja nawet z ulgą przyjęłam wieści, że nas nie stać na wyjazd W wykuszu zrobię dżunglę, na betonowym tarasie będzie gorąco jak w Egipcie. A że gaz nam podłączą końcem wakacji - w łazience Alaska. Wszystko to razem - bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.06.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Famelia- nic dodać, nic ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 10.06.2010 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 (edytowane) Cześć dziewczyny oj nie było mnie trochę, ale tylko na FM .Jestem w kraju, w robocie... okrutnie zarobiona ( staram się odrobić zaległości spowodowane długim weekendem ). Famelio - wyjazd był biznesowy do Danii, więc sesji zdjęciowych nie robiłam, ale ... mam kilka fotek zrobionych telefonem a o urlopie nawet już nie myślę, chociaż marzy mi się chociaż tydzień beztroskiego wypoczynku:yes: Sure - ... bo wszędzie dobrze , ale w domu najlepiej DarioAs - dziękuję ci za miłe słowa, ale obawiam się ,że nie jestem w stanie osiągnąć takich efektów, jak Tola i Sonika... ale uparcie staram się Nadulko- witam cię serdecznie w moich progach i zapraszam do częstszego ujawniania się ...dzisiaj postanowiłam dać sobie trochę luzu, więc zaraz lecę do waszych dzienników poczytać, co u was działo się podczas mojej nieobecności Edytowane 10 Czerwca 2010 przez Alunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.06.2010 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 A do mnie własnie zadzwonili z pracy, że mam dziś wolne! A właśnie miałam wychodzić! ...o rany, za co tu się brać?? Sprzątanie? Pranie? Ogródek?? Normalnie nie wiem, co zrobić z tym szczęściem! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 10.06.2010 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 A do mnie własnie zadzwonili z pracy, że mam dziś wolne! A właśnie miałam wychodzić! ...o rany, za co tu się brać?? Sprzątanie? Pranie? Ogródek?? Normalnie nie wiem, co zrobić z tym szczęściem! :D ... czy u ciebie też jest dzisiaj tak parno???? U nas pogoda wręcz nie do wytrzymania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.06.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 ... czy u ciebie też jest dzisiaj tak parno???? U nas pogoda wręcz nie do wytrzymania Zdaje się, że też, ale w cieniu na tarasie miłego zupełnie przyjemnie! ...jednak zaraz wychodzę na słoneczko i skończy się leniuchowanie! Chcę trochę zaległości nadrobić! (Alunek, specjalne podziękowania za pomysł ze żwirkiem silikonowym - sprawdza się!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 10.06.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Witaj pracusiu:) przy okazji może i ja się dowiem o co chodzi z tym żwirkiem silikonowym??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.06.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Uff, ale się zmachałam w tym upale, zaraz powklejam w dzienniku fotki moich wyczynów! Aka, żwirek dla kocurka, dobrze wchłania zapachy!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 10.06.2010 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Cześć Akuś Sure - idę z rewizytą ... pewnikiem już całkiem zielono u ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.06.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Sure - idę z rewizytą ... pewnikiem już całkiem zielono u ciebie? na pewno bardziej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 10.06.2010 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 na pewno bardziej... fajnie się robi...a najbardziej to ci zazdroszę tarasów. To drewno jest cudowne. Jak dla mnie wykończony taras pozostaje nadal w sferze marzeń. Najpierw muszę zrobić ogrodzenie frontowebo to obecne to prowizorka ( totalna porażka ).. a później taras , wejście do domu i ścieżka od fronu do tarasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 10.06.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Witam.Dziękuję za miłe przyjęcie;)Tak będę wpadłam częściej(i tak to z ukrycia robiłam)Miłego dnia życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 10.06.2010 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Witaj w domu Dania też taka parna i nie do zniesienia? Ja dziś na imprezie plenerowej spaliłam sobie twarz (niech żyje brak kremu z filtrem) Wyglądam jak Mał Wódz Wielki Niepokój A żwirek polecam Golden Grey - jest świetny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.06.2010 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 fajnie się robi...a najbardziej to ci zazdroszę tarasów. To drewno jest cudowne. Jak dla mnie wykończony taras pozostaje nadal w sferze marzeń. Najpierw muszę zrobić ogrodzenie frontowebo to obecne to prowizorka ( totalna porażka ).. a później taras , wejście do domu i ścieżka od fronu do tarasu a ja ci będę zazdrościć ogrodzenia, wiem na pewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts