Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Fotki koniecznie! A ja niedługo zrobię fotkę mojej negishi, która mi cudownie urosła! ;)

(dzisiaj zakupiłam pięć razy większą i przed domem wymienię, przynajmniej ją będzie teraz widać!)

Fajna sosenka :). Jak już wreszcie doczekam się ogrodzenia to planuję właśnie na front sosny i świerki. Tak ,aby było gęsto i pachniało lasem. Rozmarzyłam się ;)

... a gdzie kupujesz rośliny?

Fajna sosenka :). Jak już wreszcie doczekam się ogrodzenia to planuję właśnie na front sosny i świerki. Tak ,aby było gęsto i pachniało lasem. Rozmarzyłam się ;)

... a gdzie kupujesz rośliny?

tę większą kupiłam w szkółce, którą mam najbliżej - niby taka niepozorna, a coraz więcej fajnych okazów stamtąd przywożę, widziałam dziś też ogniki, tylko kasy mi brakło!... ;)

zaraz wkleję jakieś fotki w dzienniku...

tę większą kupiłam w szkółce, którą mam najbliżej - niby taka niepozorna, a coraz więcej fajnych okazów stamtąd przywożę, widziałam dziś też ogniki, tylko kasy mi brakło!... ;)

zaraz wkleję jakieś fotki w dzienniku...

Byłam w ciebie,ale zdjęcie sosny nie wyświetla się :(

Nie wiem, jak to możliwe,ale w tym roku nie byłam jeszcze w mojej ukochanej szkółce we Franku. W niedzielę wybieram się i mam nadzieję,że też coś fajnego przywiozę. Planuję kupić moczakrę i pałkę wodną do oczka i trochę roślin skalniakowych. No właśnie zapomniałam pochwalić się,że mój staw jest juz "zarybiony". Na razie to tylko 5 karaśków, ale przy sprzyjających warunkach mam nadzieję,że wkrótce będzie ich więcej;) Podłączyłam też fontannę. Powoli robi się przyjemnie :yes:

Cześć Dziewczyny :)

Ja muszę swoją kosodrzewinę która rośnie pod domem jesienią przenieść w inne miejsce.

Za bardzo się rozrosła. Nie wiem co to za odmiana, nieregularna jest.

Z tych kulistych mam "Mopsa" przy oczku, i ona jest do ogarnięcia.

Przyrosty ułamuję w połowie i ładnie rośnie.

Alunek, pokaż zdjęcia swojego stawu...dużo zdjęć, wiesz, że lubimy :)

Będą fotki- obiecuję...:):)

..od czasu pamiętnej burzo-nawałnicy mam mało czasu na ogród. Wszystko robię w biegu....ale dzieki moim pociechom wiem ,że już mamy truskawki na zagonku ... miam . na imieniki zrobię biszkopt z truskawkami i galaretką ;)

Edytowane przez Alunek