Alunek 14.06.2010 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 no to jestem pocieszona trochę,że nie tylko ja jak czapla chodzę......to trochę uzależnia prawda?? a pogimnastykowałam się już trochę....a jeszcze pełnio rzeczy do zrobienia.....ale cholerka lubię to!! witaj w klubie UoO (uzależnionych od ogrodu):D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 14.06.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 no witaj, witaj:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 14.06.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 o dzięki, jak miło!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 14.06.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 witaj w klubie UoO (uzależnionych od ogrodu):D:D no witaj, witaj:D o dzięki, jak miło!!! Również się witam! i zaraz zmykam posadzić kosodrzewiny! Macie je może u siebie? Jakie odmiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 14.06.2010 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Sure -ja mam...ale zabij mnie nie wiem co to za odmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 14.06.2010 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Sure -ja mam...ale zabij mnie nie wiem co to za odmiany :D bo sobie chciałam popatrzeć na jakieś większe i wyobrazić sobie, jak moje kiedyś będą wyglądały... w necie oczywiście są zdjęcia, ale mi jeszcze za mało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 15.06.2010 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Sure -obiecuję zrobić fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 15.06.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 ja też jakieś kosodrzewiny mam, ale co to jest to tez nie wiem......ale bardzo je lubię !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 15.06.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 mam ,mam...lece Sure do Ciebie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 15.06.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Byłam w odwiedzinach u Sure i jestem zachwycona jej tarasem....PIĘKNY.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 15.06.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Byłam w odwiedzinach u Sure i jestem zachwycona jej tarasem....PIĘKNY.... a dlaczego tak "po cichutku"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 15.06.2010 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Sure -obiecuję zrobić fotki Fotki koniecznie! A ja niedługo zrobię fotkę mojej negishi, która mi cudownie urosła! (dzisiaj zakupiłam pięć razy większą i przed domem wymienię, przynajmniej ją będzie teraz widać!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 15.06.2010 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Fotki koniecznie! A ja niedługo zrobię fotkę mojej negishi, która mi cudownie urosła! (dzisiaj zakupiłam pięć razy większą i przed domem wymienię, przynajmniej ją będzie teraz widać!) Fajna sosenka . Jak już wreszcie doczekam się ogrodzenia to planuję właśnie na front sosny i świerki. Tak ,aby było gęsto i pachniało lasem. Rozmarzyłam się ... a gdzie kupujesz rośliny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 15.06.2010 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Fajna sosenka . Jak już wreszcie doczekam się ogrodzenia to planuję właśnie na front sosny i świerki. Tak ,aby było gęsto i pachniało lasem. Rozmarzyłam się ... a gdzie kupujesz rośliny? tę większą kupiłam w szkółce, którą mam najbliżej - niby taka niepozorna, a coraz więcej fajnych okazów stamtąd przywożę, widziałam dziś też ogniki, tylko kasy mi brakło!... zaraz wkleję jakieś fotki w dzienniku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 16.06.2010 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 tę większą kupiłam w szkółce, którą mam najbliżej - niby taka niepozorna, a coraz więcej fajnych okazów stamtąd przywożę, widziałam dziś też ogniki, tylko kasy mi brakło!... zaraz wkleję jakieś fotki w dzienniku... Byłam w ciebie,ale zdjęcie sosny nie wyświetla się Nie wiem, jak to możliwe,ale w tym roku nie byłam jeszcze w mojej ukochanej szkółce we Franku. W niedzielę wybieram się i mam nadzieję,że też coś fajnego przywiozę. Planuję kupić moczakrę i pałkę wodną do oczka i trochę roślin skalniakowych. No właśnie zapomniałam pochwalić się,że mój staw jest juz "zarybiony". Na razie to tylko 5 karaśków, ale przy sprzyjających warunkach mam nadzieję,że wkrótce będzie ich więcej;) Podłączyłam też fontannę. Powoli robi się przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 16.06.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Rzeczywiście, mnie też dziś się nie wyświetla... Jeśli nieć się nie poprawi do wieczora, wkleję nowe. teraz muszę lecieć pozałatwiać mnóstwo spraw! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 16.06.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 (edytowane) Podłączyłam też fontannę. Powoli robi się przyjemnie a pochwal się fotką miłego dnia przyszłam życzyć! Edytowane 16 Czerwca 2010 przez aka z Ina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.06.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Cześć Dziewczyny Ja muszę swoją kosodrzewinę która rośnie pod domem jesienią przenieść w inne miejsce. Za bardzo się rozrosła. Nie wiem co to za odmiana, nieregularna jest. Z tych kulistych mam "Mopsa" przy oczku, i ona jest do ogarnięcia. Przyrosty ułamuję w połowie i ładnie rośnie. Alunek, pokaż zdjęcia swojego stawu...dużo zdjęć, wiesz, że lubimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 16.06.2010 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 (edytowane) Będą fotki- obiecuję...:) ..od czasu pamiętnej burzo-nawałnicy mam mało czasu na ogród. Wszystko robię w biegu....ale dzieki moim pociechom wiem ,że już mamy truskawki na zagonku ... miam . na imieniki zrobię biszkopt z truskawkami i galaretką Edytowane 16 Czerwca 2010 przez Alunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 16.06.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 A przyrosty sosnom łamie się po to, żeby formować? Czy w ten sposób tez się ogranicza wzrost,? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts