DarioAS 25.06.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Takiego Elfika to każdy by chciał mieć, śliczna dziewczynka i piękne zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 28.06.2010 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Takiego Elfika to każdy by chciał mieć, śliczna dziewczynka i piękne zdjęcie Dziękuję Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 29.06.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Alunek - przepięknie ! Jak to się stało ze ja lawendy nie mam?? Rojniki cudne i kosodrzewiny! Wody w ogrodzie szczerze zazdroszczę - może w przyszłym roku nam się uda A duszkowi ogrodowemu całusy proszę przekazać - to pewnie jego zasługa Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 29.06.2010 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Ja zazdroszczę prawie wszystkiego - host, krwawników, lawendy, no i ogólnie tego że wszystko już pięknie rośnie i kwitnie. Pocieszam się tylko, że i u mnie wyrośnie, przynajmniej większość tego, co posadziłam. Ogniki tylko mnie smucą, bo im liście żółkną, Elfir mówi, że to może parch... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 30.06.2010 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Alunek - przepięknie ! Jak to się stało ze ja lawendy nie mam?? Rojniki cudne i kosodrzewiny! Wody w ogrodzie szczerze zazdroszczę - może w przyszłym roku nam się uda A duszkowi ogrodowemu całusy proszę przekazać - to pewnie jego zasługa Pozdrawiam ! Witaj arcoboleno ..... Zaglądałam do ciebie Lawenda jest cudowna. Uwielbiam ją więc mam jej w moim ogrodzie sporo. Jeśli jej jeszcze nie masz, to możesz to szybko nadrobić Wodę też szczerze polecam...jej szum działa relaksująco, zwłaszcza wieczorkiem kiedy cichną dzienne hałasy. Całuski przekażę Ja zazdroszczę prawie wszystkiego - host, krwawników, lawendy, no i ogólnie tego że wszystko już pięknie rośnie i kwitnie. Pocieszam się tylko, że i u mnie wyrośnie, przynajmniej większość tego, co posadziłam. Ogniki tylko mnie smucą, bo im liście żółkną, Elfir mówi, że to może parch... ...oj nie zazdrość moja kochana... jeszcze odrobinę cierpliwości i u ciebie wszystko pięknie urośnie i zrobi się kwitnąco. Zasada jest taka - od ogółu do szczegółu. Najpierw sadzisz "bazę" a następnie uzupełniasz ją wypełniaczami (kwiatami). Zrobiłaś jakiś oprysk na ognikach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 30.06.2010 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Oprysk zaraz zrobię ale najpierw chyba podleję trawnik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 01.07.2010 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Oprysk zaraz zrobię ale najpierw chyba podleję trawnik... u nas wczoraj pokropiło trochę, ale nadal jest sucho. Od dzisiaj zaczynam podlewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 02.07.2010 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Witam w tak pięknym dniu........słonecznie i upalnie u nas ......ja podlewam codziennie ........a ziemia i tak wyschnięta.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 05.07.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Hejo!!! Aluś już jestem i sie grzecznie przyszłam przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 05.07.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 I ja się witam;) U mnie bardzo sucho,więc podlewam dziennie swoje roślinki. Miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 05.07.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 u mnie też skwar z nieba leci....i też podlewam codziennie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 05.07.2010 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Cześć dziewczyny:) u mnie też jest gorąco... na szczęście w pracy mamy klimę, to można jakoś wytrzymać.Dzisiaj czeka na mnie koszenie trawnika i oczywiście podlewanie. Ostatnio nie chce mi się nic robić przez te upały, co skrzętnie wykorzystują chwaściory i zarastają mój skromny warzywnik . Akuś a ty już po urlopie?... Zajrzę do ciebie Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 05.07.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 no chodź mała, chodź..... nic wielkiego narazie ,ale poprawię się wkrótce z fotaskami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 05.07.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 A u mnie było gorąco, ale już przestało. Jutro przyjeżdżają wrzosy, będę sadzić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 06.07.2010 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 A u mnie było gorąco, ale już przestało. Jutro przyjeżdżają wrzosy, będę sadzić! ... zamawiałaś przez internet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 06.07.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 ja niestety wrzosowiska nie mam....nawet miejsca już na nie nie ma.. Cześć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 06.07.2010 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 ja niestety wrzosowiska nie mam....nawet miejsca już na nie nie ma.. Cześć! gadasz.. zawsze się jakieś znajdzie;)U mnie dopiero początek wrzosowiska..mam tam również azalie i rododendrony. Były jeszcze hebe , ale zima je totalnie zniszczyła. A to już pora na wszosy? U mnie dzisiaj leje i nie trzeba będzie podlewać wieczorkiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 06.07.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Witam:) U mnie też od rana pada,ziemia była już bardzo sucha. Miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 06.07.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 ... zamawiałaś przez internet? Tak, przez internet - dzisiaj dojechały, wyglądają na zdrowe, ale bez doniczek i nie za duże sadzonki, za to korzonki spore... zobaczymy, co z nich będzie! Właśnie trochę popadało, jak obeschnie, posadzę wszystko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 06.07.2010 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Tak, przez internet - dzisiaj dojechały, wyglądają na zdrowe, ale bez doniczek i nie za duże sadzonki, za to korzonki spore... zobaczymy, co z nich będzie! Właśnie trochę popadało, jak obeschnie, posadzę wszystko! Pamiętaj, aby wsadzać je do specjalnej ziemii ... no wiesz takiej dla kwaśnolubnych. Będą miały lepszy start Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts