sure 06.07.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Pamiętaj, aby wsadzać je do specjalnej ziemii ... no wiesz takiej dla kwaśnolubnych. Będą miały lepszy start Tak zrobiłam. Nie jestem pewna, czy dobre proporcje, tzn. czy wystarczy tylko dodać trochę do dołka pod roślinę, czy trzeba wymienić całe podłoże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.07.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Hej:rolleyes: ja na wrzosach nuic a nic sie nie znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 07.07.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Hej dziewczyny, ja sadziłam wrzosy w tamtym roku. Ziemię dawałam tylko w dołki, ale też dałam taki nawóz zakwaszający w tym roku, żeby je trochę wspomóc i pięknie jak na razie rosną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 07.07.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Mówią, że dobra ziemia to podstawa,żeby wrzosy ładnie rosły i ważne jest też ich cięcie, wtedy będą gęste i "pójdą na boki". Ja swoje na wiosnę mocno przycięłam, a teraz mają już spore przyrosty. Idę do Ciebie SURE zobaczyć wrzosowisko. Ile posadziłaś tych wrzosów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.07.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Sara-poka swoje:rolleyes: ide do Sury ogródka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 07.07.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 w ogródku u SURE nic nie ma....tzn. przepraszam bardzo- nie ma nowych zdjęć.....a moje wrzosy są na poprzedniej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.07.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 ano ja zapomniałam, ze to Ty masz tak pięknie wokół domu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 07.07.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 dzięki, dzięki i wzajemnie......teraz sobie odpuściłam ogród, jedynie podlewam i nic mi się nie chce....czuję urlop i wakacje...więc nie w głowie mi teraz dziubanie w ziemi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 07.07.2010 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 .. no właśnie Sure, Akuś - gdzie są obiecane nowe zdjęcia Saro - zazdroszczę urlopu... chętnie pobyczyłabym się zamiast siedzieć w robocie ...byle do piątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 07.07.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 ja urlopik dopiero za tydzień, teraz jestem w pracy...mam jeszcze dużo do zrobienia, a póżniej tydzień nad adriatykiem i grzanie kości.....ja nie mogę się doczekać, a co dopiero moje dzieciaczki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 07.07.2010 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 ja urlopik dopiero za tydzień, teraz jestem w pracy...mam jeszcze dużo do zrobienia, a póżniej tydzień nad adriatykiem i grzanie kości.....ja nie mogę się doczekać, a co dopiero moje dzieciaczki.. a gdzie wybierasz się - Chorwacja czy Włochy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 07.07.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 miała byc Chorwacja, a wyszły Włochy.....byłam tam dwa razy, ale i tak się cieszę...bo dawno nie wyjeżdżaliśmy na wakacje...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 07.07.2010 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 miała byc Chorwacja, a wyszły Włochy.....byłam tam dwa razy, ale i tak się cieszę...bo dawno nie wyjeżdżaliśmy na wakacje...... jeśli możesz polecić to poproszę jakieś namiary. We Włoszech byliśmy trzy lata temu, rok temu w Chorwacji. Uwielbiam takie klimaty, a w szczególności Chorwację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 07.07.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 hmm........jeżdzimy do bardzo znanej miejscowości Bibione.....blisko Wenecji, którą zawsze odwiedzamy......to miejscowośc typowo turystyczna, ale ma piękną i czystą plażę, woda jest cieplutka i zawsze coś się tam dzieje...Na krótki urlop w sam raz.Cena też ma znaczenie, bo wczasy wychodzą taniej niż nad polskim morzem i jest stosunkowo blisko od nas. A do Chorwacji pojadę za rok....bo duzo się nasłuchałam od znajomych i rodziny.A tak najbardziej polecam Kretę, bylismy tam 6 lat temu w maju,cisza, jeszcze brak natłoku turystów, hotel piękny, przy samej plazy, widoki przecudne....zjeździliśmy całą wyspę...a krajobrazy jak z widokówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 07.07.2010 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 WOW - ale pieknie sie tam u Was zrobilo! Ja pamietam tylko sniego dookola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 07.07.2010 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 (edytowane) No dobra, wrzucam fotki. Ale moje wrzosiki takie maluśkie, Sara ma dużo ładniejsze! Kiedyś wyrosną i będą cudne, jeśli mi rodzina ich nie zasuszy, jak wyjadę... Edytowane 7 Lipca 2010 przez sure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 08.07.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Alu, ale ty masz ogród:jawdrop: I chciałam zapytać, czy moje linki doszły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 08.07.2010 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 hmm........jeżdzimy do bardzo znanej miejscowości Bibione.....blisko Wenecji, którą zawsze odwiedzamy......to miejscowośc typowo turystyczna, ale ma piękną i czystą plażę, woda jest cieplutka i zawsze coś się tam dzieje...Na krótki urlop w sam raz.Cena też ma znaczenie, bo wczasy wychodzą taniej niż nad polskim morzem i jest stosunkowo blisko od nas. A do Chorwacji pojadę za rok....bo duzo się nasłuchałam od znajomych i rodziny. A tak najbardziej polecam Kretę, bylismy tam 6 lat temu w maju,cisza, jeszcze brak natłoku turystów, hotel piękny, przy samej plazy, widoki przecudne....zjeździliśmy całą wyspę...a krajobrazy jak z widokówki. .. a mogę prosić o namiary na maila? Jeśli za rok planujesz Chorwację to polecam ci forum http://www.cro.pl/forum/index.php . Znajdziesz tam wiele cennych informacji. WOW - ale pieknie sie tam u Was zrobilo! Ja pamietam tylko sniego dookola Po zimowych krajobrazach teraźniejszość rzeczywiście nie do poznania Zapraszam do siebie na kawkę na tarasie... Sure - zasuwam do ciebie ... Nellii - dziękuję ci bardzo... zrobiłaś mi podwójną niespodziankę - linkami i swoją wizytą w moich skromnych progach Masz prześliczny domek. Widze,że jesteś fanką IKEA (tak jak ja)- moja córcia- Julka ma podobnie urządzony pokój. Przy okazji chciałabym zapytać gdzie kupiłaś zasłonki i literki na ściankę. One są przyklejane, czy w jakiś inny sposób montowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 11.07.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 hmm........jeżdzimy do bardzo znanej miejscowości Bibione.....blisko Wenecji, którą zawsze odwiedzamy......to miejscowośc typowo turystyczna, ale ma piękną i czystą plażę, woda jest cieplutka i zawsze coś się tam dzieje...Na krótki urlop w sam raz.Cena też ma znaczenie, bo wczasy wychodzą taniej niż nad polskim morzem i jest stosunkowo blisko od nas. A do Chorwacji pojadę za rok....bo duzo się nasłuchałam od znajomych i rodziny. A tak najbardziej polecam Kretę, bylismy tam 6 lat temu w maju,cisza, jeszcze brak natłoku turystów, hotel piękny, przy samej plazy, widoki przecudne....zjeździliśmy całą wyspę...a krajobrazy jak z widokówki. Ja też byłam dwa razy w Bibione,mam miłe wspomnienia;) Ale chyba bardziej wolę Chorwację,całkiem inny klimat.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 12.07.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 .. no właśnie Sure, Akuś - gdzie są obiecane nowe zdjęcia wstawiłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts