aka z Ina 09.08.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 a gdzie Ty kochana to widzisz?tzn. ile Cie osób odwiedziło??a samego popytu Twego dzienniczka szczerze gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 09.08.2010 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Ja widzę 100.903! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 09.08.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Alu,to ja też składam gratulacje:wiggle:Bardzo fajnie i miło u Ciebie,więc nie dziwne że tyle odsłon;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 10.08.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Witaj Alu, przyszłam sie przywitać, często tu przychodzę, ale siedzę cicho i patrzę, bo naprawdę jest na co popatrzeć, (nie zawsze się ujawniam;) Ogrodzenie mi sie bardzo podoba - będzie z pewnością ładnie.Ja teraz myslę o nasadzeniu po zewnętrznej stronie ogrodzenia, myslę albo o kulkach danica, albo o czerwono - zielonych berberysach + kamyczki...A jak wchodziłam tu to było 101.107 odwiedzin:)Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 10.08.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Alunku, ogrodzenie będzie fantastyczne! Sama chciałabym takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 10.08.2010 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Witajcie:) Akuś, Sure, Nadulko, Edytko, Famelio - dziękuje wam kochane za gratulacje, miłe słowa , wasze rady Fajnie,że jest takie miejsce jak FM gdzie można spotkać tak wielu przemiłych ludzi. Mam nadzieję,że kiedyś spotkamy się w realu:hug: Famelio- ujawniłaś się znaczy się wszystko wraca do starego porządku. Lecę do ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 12.08.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Alunek, jeszcze raz dzięki za przemiłe spotkanko. Ogród masz cudny i rodzinkę przefajną! A kocica - przytulanka z charakteru kompletnie różna od mojego kociego łobuziaka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 13.08.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Alunku, u mnie jeszcze nie do końca norma, na razie piszę z południa Polski. Ale po powrocie do domu wypowiadam wojnę złodziejom i oszustom i walczę o net Ospa zwalczona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 13.08.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 WITAM.....wpadłam się przywitać i zapytać jak zrobić w swoim profilu taki "odnośnik" do swojego tematu? Tak jak Alu Ty masz zapisane "ROZMARYN ALI I TOMKA". Założyłam w końcu swój wątek-galerię i chciałabym, żeby to zadziałało. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.08.2010 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacki 13.08.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 jaka urocza ta ospa , ładnemu to nawet z kropkami do twarzy wpadłam zajrzeć co nowego, a tu ogrodzenie super się szykuje, ładnie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 16.08.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 cze Aluś? jak po weekendzie?ogrodzenie ustalone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 16.08.2010 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Cześć dziewczyny! Piątek - grzybobranie w Borach Tucholskich Sobota i niedziela - plażowanie na Mierzeji Poniedziałek - czas na odoczynek po weekendzie Sure - dziękuję ci bardzo za odwiedziny i te wszystkie komplementy, które od ciebie usłyszałam :hug:To bardzo podbudowuje, jeśli realizuje się własne pomysły i one podobają się jeszcze innym, a nie tylko ich autorowi:rolleyes: Famelio- ospa zwalczona,ale niestety dwa spore ślady pozostały na buzi. Jakiś krem na blizny kupić,czy poczekać jeszcze ? Jacki, DarioAs - witajcie po długiej nieobecności Saro_78 - muszę zobaczyć jak to u mnie wygląda. A linka do galerii dostanę ? Akuś - ogrodzenie chwilowo poszło w odstawkę,bo .... bo chyba wyjadę wreszcie na urlop:wave: Małż zlitował się nad nami i rzucił hasło "WYJEŻDŻAMY"!!! Ogrodzeniem zajmę się we wrześniu lub październiku. W końcu nie ucieknie Garderobę muszę mieć wcześniej! Myślałam o frontach z matowego szkła w ramie aluminiowej,ale chyba muszę poszukać tańszej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.08.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Ja własnie swoje 4 fronty zamówiłam do szafy przesuwnej 3,6szerokiej, 2,65 wysokiej. Biały lakobel w większosci z niewielką wstawką (ok 20cm) mdf. Cenę zniosłam bo mam juz fronty z lakobelu w wiatrołapie ale fakt, tanie nie są. No ale ja z moimi czekałam prawie ponad 2 lata zanim je w końcu robię, bo nigdy nie starczało kaski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 16.08.2010 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Gratuluję Mayland! Ja już czekam prawie 4 lata na garderobę, bo mężowi nie przeszkadza jej brak ( czytaj: są ważniejsze wydatki:mad: ) Szafa mia być w miejscu gdzie teraz stoi kanapa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 16.08.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Ach ! Przepiękny ogród ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 17.08.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 no i jakie efekty grzybobrania? sporo nazbieraliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 17.08.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 wklejam link, mam nadzieję że dobrzehttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?165106-Dom-w-rozmarynie-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 17.08.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 byłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 17.08.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 ooo...własnie widzę, dzięki za odwiedziny.....i miłe słowo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts