aka z Ina 17.08.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 mam zamiar być częściej;) wklejaj, wklejaj tylko fociaki, bo pewnie jeszcze wiele masz do pokazania:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 18.08.2010 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Zalatana jestem ... jak to zwykle bywa przed urlopem. W końcu ,bo za trzecim podejściem, udało mi się odebrać paszport syna. Uff co za ulga !Już myslałam,że z wyjazdu nici . Akuś - grzybobranie udało się. Byłam z moimi pociechami i przez ok. 1,5 h zebraliśmy sporo podgrzybków, borowików kilka maślaczków a nawet brzozaków. Była wspaniała pogoda, humorki dopisywały, aż szkoda było nam wracać. Następny wypad planuje dopiero we wrześniu. Arco - witaj po dugiej przerwie:welcome: saro_78- zostawiłam swój ślad u ciebie co się tyczy podpisu to proponuje abyś skopiowała adres strony twojego wątku i wkleiłam w swojej sygnaturze . Najpierw naciśnij na kulę,a automatycznie otworzy się okno do wpisania/wklejenia adresu http. Spróbuj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 19.08.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Dziękuję za zostawienie miłego śladu u mnie. A co do wklejenia swojego adresu, to cos wkleiłam w sygnaturze swojej, ale nie działa. Nie wiem o jaką kulę chodzi. Proszę o jeszcze jakąś instrukcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 19.08.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Alu, udało się. Link się wyświetla....Pozdrawiam z ciepłej, ale nie upalnej już opolszczyzny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.08.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Alinko-kaj Ty wyjeżdżasz? pewnie pisałaś ,ale ja ostatnio wszystko prawie zapominam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 19.08.2010 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Alu, udało się. Link się wyświetla....Pozdrawiam z ciepłej, ale nie upalnej już opolszczyzny. link działa to zapomnij o kuli Akuś - do Chorwacji wybieram się :wiggle:moja droga.. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 19.08.2010 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Alu, daj jakieś namiary, gdzie dokłądnie jedziesz, bo ja do Chorwacji na pewno za rok się wypuszczę. My w ten weekend bylismy w "tropikach pod Berlinem"- polecam, świetna zabawa. A to link : http://www.tropical-islands.de/pl/goscie/atrakcje.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 19.08.2010 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Alu, miłego urlopu życzę Pozdrów Chorwację ja też ją uwielbiam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.08.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Alutko..........do Chorwacji nie są konieczne pasporty.ależ Ci zazdroszcze tego wyjazdu.........pojechałabym raz jeszcze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 19.08.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 udanego wypoczynku! (z naszej trójki na razie wypoczywa tylko młodzież, tzn. syn, bo kota nie wliczyłam... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 20.08.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 link działa to zapomnij o kuli Akuś - do Chorwacji wybieram się :wiggle:moja droga.. . a ja mam chrapkę po relacjach i fotkach w Kalusi we wątweczku, oj mam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.08.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 a ja mam chrapkę po relacjach i fotkach w Kalusi we wątweczku, oj mam!!! a ja naprawdę każdemu polecam Chorwacje!!! Alunek........też wróci wypoczęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 23.08.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 takiego wypoczynku to mi już brak 3 rok:bash: i dlatego muszę koniecznie dopiąć swego i w przyszłym roku pozwolić sobie na taką uciechę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.08.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 takiego wypoczynku to mi już brak 3 rok:bash: i dlatego muszę koniecznie dopiąć swego i w przyszłym roku pozwolić sobie na taką uciechę aka.........zrobiłam Ci wstepna rezerwacje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 24.08.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 kochana.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.08.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Alutko..........do Chorwacji nie są konieczne pasporty. No ale żeby dojechać dalej za Riwierę Makarską np. do Dubrownika trzeba na kilkadziesiąt km wyjechać z Chorwacji i wjechać na teren Bośni i Hercegowiny po czym znów wjechać do Chorwacji. Tam jak najbardziej chcą paszportów na granicy. Choć niby mozna na dowód to jednak robią problemy i lepiej mieć paszport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 27.08.2010 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 U nas dzisiaj paskudna pogoda...pada, ciemno, zimno.....a Ale pewnie plażuje w najlepsze........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 30.08.2010 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Już jestem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 30.08.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 to szybciorem melduj co i jak było! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 30.08.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 i foteczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts