Nadulka 28.09.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Alu,witaj;)Mam cicha nadzieję, że jakieś fotki będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 28.09.2010 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Cześć Nadulko! Kilka zdjątek zrobiłam, chociaż okazji ku temu nie było za wiele. Już za momencik napiszę coś więcej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 28.09.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Witaj Alu po długiej nieobecności.....czekamy w takim razie na zdjęcia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 28.09.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 -no wreszcie!http://forum.muratordom.pl/../images/smilies/welcome.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 28.09.2010 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Saloniki - milionowe miasto, jedno z najwiekszych w Grecji. Położone jest w Macedonii nad morzem Egejskim. Niestety oprócz kilku wypadów po najbliższej okolicy, nie udało mi się zobaczyć miasta. Natomiast z hotelu, w którym mieszkałam rozpościerał się piękny widok na morze ( w zasadze zatokę) wzdłuż którego ciągnie się kilu-kilkunastokilometrowa promedanda. Praktycznie przez cały dzień można spotkać tam tłumy spacerowiczów, jak i miłośników biegania i rowerów. Wzdłuż promenady powstają nowoczesne ogrody i miejsca odpoczyku dla całych rodzin. Projekt nazywa się "New Beach" i jest w trakcie realizacji .Wg jego założeń ma powstać 13 ogrodów o różnej tematyce. W chwili obecnej jest już 5 ogrodów. Na krótkim fimiku możecie zobaczyć 3 ogrody wodne, które mnie oczywiście zachwyciły. To połączone ze soba oczka wodne z bogatą florą i fauną. Tak ogromnych karasi to ja jeszcze nie widziałam. Odwiedziłam również ogród różany i ogród muzyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 28.09.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Ależ tam "wakacyjnie"! a które to filmik? Mnie się otwierają jako zdjęcia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 28.09.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 pięknie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 28.09.2010 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 cd. http://www.facebook.com/?ref=home#!/video/video.php?v=1510109876960 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 28.09.2010 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 (edytowane) http://forum.muratordom.pl/images/misc/pencil.png Edytowane 28 Września 2010 przez Alunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 28.09.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 a, podają, ze video zostało usunięte, lub jest niewidoczne w wyniku ustawień prywatności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 28.09.2010 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Kilka fotek robionych w drodze do naszej fabryki oddalonej ok 50 km od Saloników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 28.09.2010 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 a, podają, ze video zostało usunięte, lub jest niewidoczne w wyniku ustawień prywatności... spróbuję coś z tym zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 28.09.2010 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Video powinno już działać poprawnie:rolleyes: Z góry przepraszam za jakość filmu, kamerzysta ze mnie kiepski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 28.09.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 mhm, juz jest ok... ...taki ogród wodny musi być w realu zachwycający, ale bok domu chyba lepiej nie mieć tak dużej fontanny! za to na tej przestrzeni robi wrażenie. Ogólnie przyroda z cieplejszych regionów, te bardziej egzotyczne rośliny czasem bywają oszołamiające... wygląda na to, że sobie wypoczęłaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 28.09.2010 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Masz rację Sure,że ogród wodny mnie zachwycił... coś niesamowitego .. co do odpoczynku... to raczej nie. No wiesz ... Grecy bardzo lubią czerpać z życia to co najlepsze, suto przy przy tym jedząc i popijając wino. Dzięki naszym kolegom z Grecji mogliśmy poczuć ten klimat,ale ... ale po trzech dniach picia i jedzenia byliśmy raczej zmęczeni niż wypoczęci Zapomniałm pokazać wam ogród różany. ..już nadrabiam to samo, ale z netu http://www.360cities.net/image/the-rose-garden-in-thessaloniki-greece#46.20,5.80,70.0 http://forum.muratordom.pl/images/misc/pencil.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 28.09.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 super filmik a i ogród sam zachwycający.... co do wodnej ściany to już coraz więcej osób decyduje się na takie cacka np zamiast kaskady.....fotki pokazywał mi Pan, który robił mi wycenę mej kaskady, zachęcając mnie właśnie do wodnej ściany lub sandwicha wodnego:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 28.09.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Zazdroszczę widoków i wrażeń estetycznych! W takich warunkach odpoczywa się psychicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 28.09.2010 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Piękne widoki:)Pogoda pewnie była super,nie to co u nas:( Dziś mam spotkanie przed komunijne,teraz się zacznie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 28.09.2010 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 (edytowane) Oj Nadulko, żebyś wiedziała. Pogoda była cudna 22-30 st.... szkoda,że u nas tak nie może być Zacznie się szkolenie... straszna katorga dla dziecka. Przerabiałam cztery lata temu, a następne za dwa ... Edytowane 28 Września 2010 przez Alunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 28.09.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Ooo to tak samo jak ja,mój syn też cztery lata temu szedł do Komunii:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts