Nadulka 07.10.2010 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Cześć dziewczyny;) Dzis idę sadzić moje cebulki,agrowłókninę już też kupiłam,tylko niech zima przyjdzie jak najpózniej..... Ja ciepłolubna jestem:) Miłego dnia Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 07.10.2010 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Tolu - dziękuję za pozdrowienia Nadulko - widzę ,że jesteś już przygotowana na chłody;) Ja również jestem z tych ciepłolubnych i prognozy,że i ta zima ma być mroźna przerażają mnie. Oby nie sprawdziły się! Miłego dnia wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.10.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 07.10.2010 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Akuś ...wiem już ,że przyjedziesz do Sure. Cieszę się bardzo ,że w końcu poznamy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.10.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Akuś ...wiem już ,że przyjedziesz do Sure. Cieszę się bardzo ,że w końcu poznamy się Ty nawet nie wiesz jak ja się Cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.10.2010 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 ja też się bardzo ciesze, że Was poznam !!! :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WIOLEŃKA 07.10.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Witaj Alu. Przeglądam fotki z Twojego ogrodu i nos mi się przylepił do ekranu. Bardzo ładnie urządzony domek i działeczka. Podpowiedź proszę, dostałam róże dość rozrośnięte w donicach, mają ładne kolory i zapach...................Czy lepiej na zimę schować je do piwnicy i wsadzić wiosną czy jeszcze teraz. Strasza już taką zimą a szkoda by mi było żeby się zmarnowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.10.2010 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 A mnie jest smutno, że nie poznam żadnej z Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 07.10.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Mnie też,a bardzo bym chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 07.10.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Dziewczyny, a w ogóle to dlaczego nie? Ja wiem, daleko, mam takie same obiekcje, gdy ktoś robi spotkanie na południowych rubieżach. Ale może tylko ja tak mam? Mam nadzieję, ze kiedyś się jednak spotkamy, a o obejrzeniu ogrodu Toli to po prostu marzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 07.10.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Sure,ja też bym chciała zobaczyć Toli ogród,posiedzieć na ławeczce i podumać troszeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 08.10.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Ja też zazdroszczę spotkania i to bardzo......będę z wypiekami na twarzy czekac na relację i jakieś zdjecia- zrobicie dziewczyny prawda i wstawicie parę?!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.10.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 ja niefotogeniczna jestem:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 08.10.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 eeee.......ja tez nienajlepiej na zdjęciach wychodzę, ale się ujawniłam........więc mi tu proszę bez wykrętów...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.10.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 08.10.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 obiecuje zabrać aparat fotograficzny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 08.10.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Bawcie się dobrze,dziewczyny;)Myślami będę z Wami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irenka33 09.10.2010 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Witam Wszystkich Bardzo Serdecznie !! Dopiero teraz kończymy budowę naszego domku i nie ukrywam, że bardzo dużo ciekawych inspiracji oraz przemyśleń trafiło do nas dzięki Wam... Cały czas jednak nurtuje nas sprawa ogrzewania ( gazowe + kolektory + kominek z płaszczem wodnym). Wy jesteście już po niejednym okresie grzewczym i proszę Was o podzielenie się spostrzeżeniami na ten temat . Jak zaczniemy wykańczać ( domek i siebie jednocześnie ) to również zamiesicimy zdjęcia. Co do Waszych ogrodów - wyglądaja zjawiskowo, też uwielbiam roślinki ale przed mną jeszcze dłuuuuuuuuga droga... pozdrawiam Was gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 09.10.2010 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Irenka33,to teraz ta przyjemniejsza część przed wami.Wykończeniówka i ogród.....Teraz to już z górki.Powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 09.10.2010 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Ala, dopiero teraz obejrzalam Twoj dziennik. Super domek, te beze bardzo mi odpowiadaja, dzialaja tak kojaco. Ciesze sie ze Cie poznalam. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts