Famelia 14.10.2010 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 O matko jak tu cudnie Przez Ciebie zaraziłam się trawami i planuję trawy wzdłuż płotu od północnego wschodu. Ma to rację bytu? Osłoni mnie przed sąsiadami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 14.10.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Jeżeli to będą miskanty, to pewnie tak. A trawy pampasowe to w ogóle rosną jak oszalałe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 14.10.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Alu ,pięknie:)Śliczny masz ten ogród. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 15.10.2010 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Alu remoncik spoko, myślałam że będzie gorzej. Ale myślę że dopiero najgorsze przedemną. jeszcze malowanie i generalne porządki. hmmm.......a coby tu napisać oryginalnego o Twoim ogrodzie.....chyba oryginalna jednak nie będę....po prostu cudnie.....możesz być bardzo dumna z tego co stworzyłaś. Rośliny super dobrane, piękne kolory...jesień w Twoim ogrodzie jest CUDNA......Przesyłam uściski z dalekiego południa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 15.10.2010 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 (edytowane) witajcie w piękny słoneczny piątek:) ..piątek to mój ulubiony dzień tygodnia.... Famelio - przepraszam;).... mówisz ściana północno-wschodnia. A czy tam jest dużo słońca? Miskanty lubią słońce, trawa pampasowa lubi ciepełko, więc w naszym rejonie trzeba ją sadzić w nasłonecznionym miejscu, osłoniętym od wiatrów i mrozów ( jak róże), a na zimę porządnie zabezpieczyć (chochołem).Aby osłonić się szczelnie od sąsiada proponuje posadzić tuje szmarad w odstępach 50-70 cm. a przed nimi trawki. Saro - byłam u ciebie wczoraj. ..wyszło lepiej niż spodziewałaś się. Super!!!! Czekam na fotki!Pozdrawiam ciepło Dostałam wczoraj mail,że firanki zostały wysłane do mnie... znaczy się,że dzisiaj będą u mnie:)Jestem strasznie ciekawa ich... Zastanawiam się, czy kupić jeszcze kilka krzaczków róż .... chyba się skuszę na takie Edytowane 15 Października 2010 przez Alunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 15.10.2010 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 (edytowane) i jeszcze takie .... i skusiłam się Edytowane 15 Października 2010 przez Alunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 15.10.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Te żółto-czerwone róże - bajka Mam szmaragdy od ogrodu (gdzie bardzo szczelnie chcę się odgrodzić) ale od północnego wschodu mam elewację z kuchennym tylko oknem - na resztę ściany chcę puścić winobluszcz i pomyślałam o "sezonowej zasłonie" czyli trawach właśnie. Zły pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 15.10.2010 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Famelio a możesz cyknąć zdjęcie ? ...pomysł jest jak najbardziej fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 15.10.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Piękne zdjątka Alusiowe!!! Ty wiesz, że My znowu razem zaszalałyśmy? tym razem z różami? w środę sadziłam i dziś następną partię sadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 15.10.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Widzę, że zakupy ogrodowe dalej trwają, ja już w tym roku nie myślę i nie kupuję nic do ogrodu. Róże piękne, ja wogóle się na nich nie znam. Fotki będą jak bedzie co pokazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 15.10.2010 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Akuś - a co i gdzie kupiłaś? W dzienniku nie ma nowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 15.10.2010 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Widzę, że zakupy ogrodowe dalej trwają, ja już w tym roku nie myślę i nie kupuję nic do ogrodu. Róże piękne, ja wogóle się na nich nie znam. Fotki będą jak bedzie co pokazać. Ja też nie znam się na różach... wciąż uczę się, ale gdy je zobaczyłam to po prostu nie mogłam ich nie kupić. Kupiłam 2 pnące i 8 rabatowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 15.10.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 no nima Aluś bo paczka przyszła w środę a wczoraj nie do życia byłam...nawet nazw nie spisałam...a te co sadziłam we wtorek to muszę podpytać tej co mi je kupowałam, bo zaufałam jej w całej rozciągłości;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 15.10.2010 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 czyli ze szkółki masz? Ja kupiłam na allegro od bogdana_w1. Kupowałaś może u niego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 15.10.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 niestety kupowałam kiedyś na allegro od kóoregoś z Panów i z 5 tylko 2 nie zmarnowały się....jeśli polecany Bogdań, bo pewnie od niego właśnie kupowałam, był przez Anię As to jest on..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 15.10.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 sprawdziłam....to od niego właśnie róże mi sie w większosci nie przyjęły i to nie był pojedyńczy przypadek niestety w owym czasie!Tolusia chyba też o nim pisała///ja się nie znam ,ale wtedy już ktoś pisał, ze róże za mocno były przycięte.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 15.10.2010 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 O kurcze to się wkopałam...:bash:chociaż sprawdzałam jego komentarze i od dłuższego czasu same pozytywy. Może nie będzie źle:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 15.10.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Może nie będzie źle:o w to wierzę z Tobą! ja jak wystawiałam komentarz to nie znałam się na tyle ,aby wiedzieć, że jest coś już nie tak....tylko Toluś się rozpoznała i miała nosa.... zaraz wkleję u siebie co będę sadzić dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 16.10.2010 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 (edytowane) dzisiejsze zakupy Tulipany Hollywood Tulipany Angelique Tulipany Shirley Tlipany Uncle Tom Czosnek krwisty i irysy karłowate Miłego weekendu Edytowane 16 Października 2010 przez Alunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 16.10.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 I jeszcze tej jesieni wsadzasz? Bo ja nadal bujam się z moimi cebulami na stole (dobrze, że już zaprawiłam antygrzybowo) i czekam na natchnienie ( i męża z łopatą ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts