sure 26.10.2010 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Domy z wizja to był mój pierwszy wybór, tylko realizacja dość droga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 27.10.2010 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Domy z wizja to był mój pierwszy wybór, tylko realizacja dość droga... Tak myślałam..widziałam twój post w jednym z wątków o domach z tej pracowni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 27.10.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 no cudne są po prostu... trzeba przyznać, że mają też super wizualki, to wzmacnia efekt! u Ciebie też szron za oknem? Na szczęście jest też słoneczko, więc chyba zaraz zabiorę się za sadzenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 27.10.2010 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Rano było biało na rabatach i na samochodzie,ale za to teraz pięknie świeci słoneczko i robi się coraz cieplej. A co będziesz sadzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 27.10.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 kupiłam wczoraj dwie choiny kanadyjskie, poradzę w miejsce tych, które uschły... i jeszcze 1 wrzosiec mi się ostał nie posadzony, właśnie sobie przypomniałam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 27.10.2010 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Masz fajnie.. popracujesz sobie na swieżym powietrzu,a ja muszę siedzieć w biurze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 27.10.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 zaraz też idę siedzieć, jeśli to Cię pocieszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 27.10.2010 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 trochę mnie pocieszyłaś Prace ogrodowe wykonane? ..... idę do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 27.10.2010 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 tu fotorelacja:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?123307-Sure-fotodziennik-budowy&p=4364034&viewfull=1#post4364034 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 27.10.2010 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Witajcie dziewczyny:) sure -byłam widziałam:)Alu u mnie też rano było wszystko oszronione i minusowa temperatura.Teraz świeci słonce,jest całkiem przyjemnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacki 28.10.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Witajcie Lubię od czasu do czasu zajrzeć, zawsze coś mi się spodoba. Alu zasłony w salonie pięknie upięte i nie na kólkach - chyba dobrze widzę Proszę zdradź na czym - u mnie teraz ten etap, myślałam, że tylko kółka dają taki porządny efekt. Podziwiam wasze ogrody, ja cały czas porzadkuję ( z doskoku) i końca nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 29.10.2010 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Wpadłam życzyć miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 29.10.2010 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Witajcie dziewczyny:) Jacki - masz na myśli brązowe zasłony czy moje pseudorolety w kropy? Famelio - dla ciebie również miłego dzionka, a w zasadzie to już weekendu dłuuugiego. Na dzisiaj zaplanowałam sobie,że odwiedzę lekarza rodzinnego,bo potrzebuję skierownie do specjalisty. Niestety do specjalisty nie udało mi sie zarejestrować na przyszły rok!!! bo jeszcze nie jest otwarta rejestracja dla tego roku,a na wizytę jeszcze w tym roku to nie mam co liczyć ( wspominałm już wcześniej). Jednym słowem lecz się sam:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacki 29.10.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Alu, jak się człowiek leczy to można być chorym z bezradności Chodzi mi o brązowe salonowe, bo chciałabym żeby się tak równo układały fałdy, wymyśliłam przelotki, a u ciebie chyba bez przelotek i też ładnie równiutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 30.10.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 W ogóle trzeba mieć zdrowie, żeby chorować. A na chorowanie pod koniec roku, gdy mają wszystkie limity wyczerpane - to już zdrowie jak koń Widziałaś kiedyś ognik w formie pnącej? Widziałam gdzieś zdjęcie i zastanawiałam się, czy to wymaga dużo zachodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 30.10.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Ogniki szczepione to już widywałam, ale pnące? Czy czepiał się jakiejś podpory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 30.10.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Tak, był poprowadzony po kratce na ścianie. Wyglądał podobnie jak tu:http://img.projektoskop.pl/rosliny/1168843436.1085.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 30.10.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Fajnie... muszę za tym poszperać, może i do mnie by się nadawał. Kiedy padły mi sadzonki ogników, zrezygnowałam z nich na rzecz sosny, w nadziei, że będzie trwalsza (i pewnie będzie), ale są naprawdę ładne, jak owocują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 31.10.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Dostałam piękną lawendę w donicy wczoraj - czy mogę ją jeszcze wsadzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 31.10.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Podobno mozesz i od razu przykryc stroiszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts