tola 19.11.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 nie dam się wkręcić, że to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 19.11.2010 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 ..no może XL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.11.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 No może większe M, ewentualnie zmysłowe L Kawiarnię Klubową przeniesiono do działu Hyde Park, wpadajcie dziewczyny na poranną kawę, wieczorne piwko i całodobowe ploteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 19.11.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Tolu ,wrzuć linka do tej kawiarni,chętnie wpadnę na kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 19.11.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Oczywiście, ze skusiłam się na "coś"! Jedno coś wygląda podobnie do twojego, zresztą. A teraz się zastanawiam, czy dobry rozmiar kupiłam. W sklepie jakoś wszystko lepiej leżało, oni maja takie śmieszne oświetlenie w przymierzalni, z ciepłym odblaskiem, wygląda się w tym jakoś tak ładniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 19.11.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 To podpucha konsumencka - jakby mieli jazeniowki, to polowe kobiet ucieklo by z przymierzalni ze strachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 19.11.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 widzę, że zakupy bieliźniane się udzielily koleżance..........super........no a jakaś prezentacja zakupu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 19.11.2010 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Tolu - poproszę o linka ...chętnie bedę zaglądać ... Sure - biustonosze mają w rozmiarach, jak inne firmy, ale majteczki kupiłam w większym rozmiarze, bo wydawały mi sie jakieś takie małe ...a może to mi przytyło się . Bardzo prawdopodobne:DA co kupiłaś .. ??? Saro - takie małe przyjemności ,a ile radości.. Już na następny wypad umówiłam się z koleżankami. Tym razem pójdziemy na jakiś babski film a później pagaduchy przy winku/piwku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 19.11.2010 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 To podpucha konsumencka - jakby mieli jazeniowki, to polowe kobiet ucieklo by z przymierzalni ze strachem jak dla mnie to może być...chociaż w przymierzalni można poczuć sie lepiej;) Chyba żadna z nas nie jest w 100% zadowolona z siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.11.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Alunek, wklejam link http://forum.muratordom.pl/showthread.php?3051-Kawiarnia-klubowa/page3221 tam należy bywać, pisać, jeść, pić, tańczyć, śpiewać jednym słowem prowadzić bujne życie towarzyskie Edward Dziewoński twierdził że: "Jedyne życie które ma sens, to życie towarzyskie". A mądrego, to i dobrze posłuchać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 19.11.2010 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Dziękuję Tolu ... zajrzałam już do kawiarni, ale chyba wszyscy poszli spać już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 19.11.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 (edytowane) Ja tylko górę, trzy. Podoba mi się ten sklep, także ceny... ...chyba tez zajrzę do kawiarni! Edytowane 19 Listopada 2010 przez sure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 19.11.2010 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 ...a w kawiarni sami znajomi..zapowiada się bardzo fajnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 20.11.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Cześć sobotnio mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 20.11.2010 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 witaj Nadulko:) u nas dzisiaj siąpi za oknem i chyba ciśnienie jest niskie,bo piję kawę za kawą i nic... Dzisiaj wreszcie mam wizytę u neurologa. W prawdzie aktualnie nic mnie nie boli, ale skoro udało się w końcu umówić ( po znajomości oczywiście) to idę . Taka okazja może szybko nie powtórzyć się. Jestem ciekawa, czy dostanę skierownaie na specjalistyczne badania kręgosługa. A później idziemy z rodzinką na urodziny mojego przyrodnego brata. Jutro natomiast jedziemy do siostry męża w pierwsze odwiedziny do ich nowego domu. W związku z tym mamy małą zagwostkę,co w takich okolicznościach wypada dać gospodarzom. Może coś podpowiecie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.11.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Jeżeli wiesz w jakich kolorach mają łazienki, może komplet eleganckich ręczników w ładnym opakowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 20.11.2010 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Dziękuję Tolu:) Bardzo dobry pomysł! Dodatkowe ręczniki zawsze przydadzą się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.11.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Czyli problem z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 20.11.2010 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 20.11.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 A ręczniki są dość bezpieczne w roli prezentu. Bo jakieś inne dodatki mogą być ryzykowne, jeśli nie zna się wnętrza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts