mayland 05.01.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Bardzo jestem ciekawa tej Twojej szafy Zamawiam obie juz jej zdjecia 190zł/m2 to sporo.... tak mi sie wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 05.01.2011 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Też jestem ciekawa efektu końcowego Mówisz ,że 190 zł to dużo. No nie jest to mało. Liczyłam ,że będzie to ok. 100 zł. Znalazłam w sieci tylko jedną firmę, która podaje swoje ceny za takie usługi. http://www.tucanopolska.com.pl/uslugi_stolarskie.html . Poza tym na allegro jest kilka ofert,ale niestety firmy są za daleko. Czekam jeszcze na kontakt z jednaj firmy w sprawie wyceny. Porównam ceny i będę negocjować. W końcu jestem handlowcem i mam to we krwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.01.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Ja bym zapytała jakiegoś lakiernika samochodowego o cenę Jak wiesz ja duzo w sieci kupuję ale glownie towarów. Natomiast usługi w sieci wydają mi się byc droższe niż w lokalnych punktach, z wyjątkiem poligrafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 05.01.2011 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Kolejna wycena - 180 zł netto + VAT. Termin realizacji 2-3 tygodnie. Zwariowali chyba:lol2: Dobry pomysł z lakiernikiem samochodowym. Popytam okolicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 05.01.2011 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Witaj...też jestem bardzo ciekawa efektu zabudowania poddasza,a ceny faktycznie z kosmosu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 11.01.2011 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Odkopałam mój wątek z czeluści:cool:.. ...szaruga za oknem i podły nastrój..już gorzej chyba nie może być... Julka ma bal karnawałowy w przedszkolu w piątek. Tegoroczny temat przewodni to morskie opowieści. Wybrałyśmy strój syrenki, który po wielkich bojach udało mi się wylicytować na allegro. Mam nadzieję,że dotrze do czwartku. Będziemy czekać w napięciu. Poza tym czeka nas wizyta u lekarza - bilans sześciolatka. To raczej atrapa badania,ale odbębnić trzeba. W piątek oprócz balu to jeszcze mamy kolędę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.01.2011 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 U nasz też szaro za oknem, ale po południu ciut się rozjaśniło..... Życzę udanego balu Młodej Syrence A co to chcesz lakierować u lakiernika?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 11.01.2011 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 witaj Arniko:) ano potrzebuje polakierować front od garderoby, który ma być biały połysk. Niestety zabudowa jest bardzo nietypowa i nic z gotowych elementów, które sprzedaje np Ikea nie pasuje tutaj. bal będzie udany,że sukienka dojedzie na czas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.01.2011 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 U nas za m2 frontu krzyczeli od 300-500zł w lato... ile teraz to nie mam pojęcia.... Ale jak masz płytę i masz znajomego lakiernika to może Ci pryśnie... ale lakiernicy z element też biorą około 300zł.... quźwa i tak i tak dużo Ja wymyśliłam sobie szarki w łazience w białym lakierze... za 3-4 szafeczki ( fronciki) bez blatu ( kupiłam merbu wcześniej ) stolarz zaśpiewał 2600zł.... Ale to jeszcze nie jest ostateczna cena.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.01.2011 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Trzymam kciuki za strój, powinien dojść na czas. Bardzo jestem ciekawa, jak wygląda . U nas na razie cisza w przedszkolu, żadnych balów nie ma póki co. A potem będę stroju szukać na szybko jak zwykle.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.01.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Cieszcie się, że to bale w przedszkolu.... Ja mam w tym tygodniu studniówke (jest zaproszona). Więc sukienka, 2 pary butów (obcas i płaskie), kosmetyczka, fryzjer....dodatki sobie pożyczy A niebawem znów bal gimnazjalny Dobrze, że mamy drugą sukienkę kupiona bo nie mogłyśmy się zdecydować którą wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.01.2011 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Ach, to dopiero są przeżycia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.01.2011 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Sama nie wiem.....Dla matki chyba te bale przedszkolne sa większymi przeżyciami a dla dzieci napewno te dorosłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 11.01.2011 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 http://i959.photobucket.com/albums/ae72/olafg/020120111/PICT0034800x600jhg.jpg Tak wygląda strój, który kupiłam:)May masz rację,że te bale to rodzice(matki) bardziej przeżywają. Z jednej strony jak sobie pomyślę,że za taki strój mogłabym mieć fajną torebkę , to się delikatnie mówiąc wkurzam, ale z drugiej strony radość dziecka jest bezcenna. Z czasem wydatki będą większe, tak jak piszesz...kosmetyczka, fryzjerka itd. Z chłopakami nie ma tyle zachodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.01.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Ojjjj jak dobrze, że mam chłopaków... Mój od kilku lat chodzi ubrany na czarno z napisem MAFIA, w kominiarce, z pistoletem i kajdankami....Ciekawe czym w tym roku będzie chciał być.....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.01.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Aaaaa i nie powiedziałam, że sukienka fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 11.01.2011 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 a mój syn był piratem, batmanem, kowbojem i kotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.01.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Nooo z chłopakami to prosto... Pod warunkiem , że wiedzą kim chcą być i powiedzą o tym wcześniej... A nie kilka godzin przed balem, tak jak to ma w zwyczaju Emil.. kładzie się spać i mówi maaaaaaaaamooooooo chciałbym może być.... I tu wymyślanie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 12.01.2011 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Alu świetna ta syrenka. Julka będzie super wygladać. Moje dzieci uwielbiają też bale karnawałowe i tez wymyślaja co rok coś nowego, tylko że ja wypozyczam. Szymon chce być w tym roku kościotrupem!!! Dominik jeszcze niezdecydowany.W dzień Babci i Dziadka mamy w przedszkolu jasełka i Dominik jest Józefem-cały dumny chodzi po domu i recytuje swoją rolę. A Julia Twoja z którego jest roku?? Czy ona idzie teraz od września do I klasy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 12.01.2011 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Julka jest rocznik 2004, czyli we wrześniu idzie do szkoły, natomiast Piotr we wrześniu zaczyna gimnazjum. U nas w przedszkolu jasełka były 20 grudnia,ale dla Babci i Dziadków będę również wystawiane. Julka w tym roku jest aniołem- naratorem. Strasznie to przeżywa ...wogóle uwielbia wszelkie występy, kiedy może śpiewać ,tańczyć i recytowac. Może będzie aktorką Co do strojów,to zdarzało mi się wypożyczać je kiedyś. Jednak od trzech lat nasza wypożyczalnia ma ta beznadziejny wybór i z tego powodu kupuje stroje, a później je odsprzedaję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts