kala67 16.01.2011 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 ....przegapiłam zdjęcie Twojej księżniczki:( Mam takie tyly na FM.....że chyba nigdy nie nadrobię zaległości!!! Aluś.....córka śliczności....taka mała kokietka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 17.01.2011 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Kaluś, no właśnie kokietka... już się boję pomyśleć , co będzie działo się, jak będzie nastolatką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 17.01.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Alu, ale spojrzenie i usmech Twoj, moze tego nie widzisz, a uroda moze byc taty, ale od razu widac ze to Twoja corka A odnosnie nauki i ocen, to bardzo duzo zalezy od nauczyciela. U mojego Kuby nauczycielka narzekala ze maja najnizsza srednia z wszystkich 4 klas, a w zeszlym roku najlepiej wypadli w tescie kompetencji - a co to jest srednia - oceny zaleza od nauczyciela, jakie ma metody nauczania i kryteria ocen to na pewno nie jest rzecz obiektywna. Moj Kuba tak brzydko pisze i bazgrze jak poprawia błędy, nie jest w stanie przepisac pracy drugi raz, nawet najsrozsze kary i szantaże nie sprawia ze przepisze - jego oceny, jego sprawa, nie mam siły do niego. Z matmy jestem w stanie go przypilnowac, zadac wiecej zadan itd, polski - nic nie jestem w stanie zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 18.01.2011 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Wpadłam na poranną kawkę...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.01.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 A ja tez U nas bal karnawałowy 27 stycznia, teraz ja jestem w kropie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 18.01.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 I ja się chciałam z rana przywitać. Kawa bardzo chętnie,właśnie piję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.01.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 http://mycuisine.blox.pl/resource/kawapiernikowa.jpg To ja doniosę dla innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 18.01.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Dzięki Aniu Ja bardzo chętnie Ja to kawiora jestem,za dużo chyba tych kaw pije,ale co tam jakiś nałóg trzeba w końcu mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.01.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Ja mam podobny http://forumogrodnicze.info/images/smiles/cheers.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 18.01.2011 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 W takim razie też jestem nałogowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 18.01.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Fajnie, na kawkę się załapałam. Dobrego ranka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 18.01.2011 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 cześć dziewczyny:) ...jeszcze załapałam się na kawkę Kawka przyda się i to nawet bardzo. Mam niskie ciśnienie i jak jest tak pogoda , jak dzisiaj to oczy same zamykają się ... Dziecie młodsze pochorowało mi się. Siedzi teraz w domku z bratem i wojna na całego. Na szczęście babcia zlitowała się i zabiera ją do siebie na parę godzin. Złapała jakieś przeziębienie. Niby nic poważnego,ale męczy ją katar i złe samopoczucie...a ja wczoraj zaczęłam serie zabiegów na mój sfatygowany kregosłup...niektóre to nawet całkiem przyjemne, jak masaż robiony przez dwudziestoparoletniego masażystę..dzisiaj mam zakwasy na plecach i odkryłam kolejne nowe mięśnie :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.01.2011 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Co tam mięśnie, jak taki masażysta masaż robi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 18.01.2011 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 18.01.2011 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Oj to przy takim masażyście to chyba szybko do zdrowia nie wrócisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.01.2011 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.01.2011 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Ojjjj przydał by się taki masażysta No i ja uzależniona od kawki... Ale nie zdążyłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 19.01.2011 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 dzień dobry, kawa dla wszystkich:) http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR8InJRhvjwc3hhGOhmXh46unDZnWB1yfREIb6vDJvyFG-P5HPABg Nawet nie wyobrażacie sobie , jaka jestem obolała...rehabilitacja chyba dłuuuuuuuuuuugo potrwa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 19.01.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Kawa i deserek pysznie wyglądają, a ja tu mam od nowego roku mocne postanowienie schudnięcia parę kilo, a wczoraj byłam na ćwiczeniach- "calanetiksie"-zyję i mam się nawet całkiem dobrze dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 19.01.2011 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Saro... niestety jutro może być gorzej,bo zakwasy najgorzej odczuwa się dwa dni po ćwiczeniach. Ale broń boże nie zniechęcaj się,jak zacznie pobolewać cię. Na to najlepszm lekarstwem jest kolejna porcja ćwiczeń. Ja niestety musiałam przerwać mój plan treningowy na najbliższe dwa tygodnie,bo mam problemy z poruszaniem się i leżeniem -efekt uboczny masaży kręgosłupa. Ponoć tak ma być,aby później było jeszcze lepiej. Pożyjemy zobaczymy:cool: Dzisiaj przyjeżdża garderoba,a w sobotę będzie montowana. Lakiernika jeszcze nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts