sara_78 19.01.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Nadulka myślę tak jak Ty...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.01.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Alunek, jak Ty zrobiłaś przerwę u tego masażysty, to może ja wskoczę na Twoje miejsce, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 19.01.2011 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Tolu- za żadne skarby nie oddam Do końca przyszłego tygodnia będzie mnie naciągał. Póki co fitnes przerwałam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 19.01.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Ciekawa jestem bardzo tej Twojej garderoby...odczuwam coraz bardziej brak takiego miejsca u mnie w domu...tylko nie kumam zbytnio o co chodzi z tym lakierowaniem.Koniecznie zrób foty. Alu a czy podnosiliście scianę na poddaszu?? Jutro mam znowu ćwiczenia...Pani mówi że 1 godz. calanetiks to jak 24 godz. aerobiku....nie wiem czy to prawda. Na aerobik kiedyś chodziłam regularnie, bardzo to lubiłam. Calanetiks jest taki raczej spokojny, cos w stylu jogi-wszystkie mięśnie tam pracują- i wszystkiego po 100 powtórzeń.......masiakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 19.01.2011 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Saro - ścianki kolankowej nie podnosiliśmy. Mogę poszukać w domu rzut poddasza i zeskanować, jeśli chcesz. Twój rozmaryn to "dom w rozmarynie" czy "dom w rozmarynie 2"? "2" - ma już na standarcie zagospodarowane poddasze. Z tym ,że schody znajdują sie na korytarzu przy ukośnej ściance, a nie jak u mnie w miejsce WC. Zdjęcia oczywiście,że zrobię! Lakiernik jest potrzebny do polakierowania elementów frontowych garderoby - drzwi,ścianek bocznych itd. Front ma być w kolorze białym i lakierowany na połysk, bez uchwytów. przykład niżej. http://kuchnie.pl/share/global/Notice/upload/0/397-.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 19.01.2011 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 ...bez uchwytów,czyli coś takiego... http://muratordom.pl/s/photos/4f/77/07/4f7707ff60b83b4d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.01.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Aluś-dobrze doczytałam? zabrałaś się wreszcie za swą garderobę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 19.01.2011 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 ... ano zabrałam się wreszcie:)Wiesz jak jest - tysiąc potrzeb, a kasy jak na lekarstwo. Odwlekałam,aż w końcu nie wytrzymałam, jak kolejny "cudowny" wieszak na kółkach rozkraczył się. Poza tym chcę pomalutku udomowić poddasze, tak na wypadek jakby ktoś chciał przenocować u nas, to będzie miał gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 19.01.2011 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 mam dom w rozmarynie 2, tylko że jak wchodze na górę...to mi się wydaje taka mało ustawna i teraz myślę, że szkoda że nie podnieślismy trochę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 19.01.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 i jeszcze moje schody jakieś takie na środku........z drugiej strony ja tam nie będę wydzielac pomieszczeń, więc może nie będzie aż tak źle, jedynie co to bym tam chciała małą łazienkę z wc i prysznicem, bo planujemy przenieść się ze sypialnia na górę, a ten mały pokój posłuzy jako gościnny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.01.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 ... ano zabrałam się wreszcie:) Wiesz jak jest - tysiąc potrzeb, a kasy jak na lekarstwo. Odwlekałam,aż w końcu nie wytrzymałam, jak kolejny "cudowny" wieszak na kółkach rozkraczył się. Poza tym chcę pomalutku udomowić poddasze, tak na wypadek jakby ktoś chciał przenocować u nas, to będzie miał gdzie. to super! sami będzie tworzyć, czy zleciliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 19.01.2011 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Masz "2"?... nie widziałam u ciebie schodów ......bo w rzeczywistości góra nie jest zbyt ustawna,jeśli myślisz o tradycyjnych meblach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 19.01.2011 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Akuś... no co ty , nie mam w domu złotej rączki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 19.01.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 dobre...z tymi schodami.....nie widziałaś bo ich nie...mebli tradycyjnych tam nie chcę.......właśnie chcę garderobę, łóżko, no i małą łazieneczkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 19.01.2011 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 ..a już myślałam,że ze mną jest źle :D:D ..w takim wypadku góra jest wystarczająca. Mój wykonawca też mi proponował zrobienie łazienki,ale nie skusiłam się... może to był błąd:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 19.01.2011 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 u nas góra zamknieta ...nie wiem jak długo tak pozostanie....mamy tylko okropne schody strychowe....a wyprowadzenia na małą łazienkę zrobione....bo od poczatku taki był plan.....a mąż ma plan jeszcze sauny na górze, takiej małej dwuosobowej- ja to padam jak słyszę te jego wizje....ale dobrze...niech chłopak fantazjuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 19.01.2011 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 nie narzekaj Saruś ..zawsze może byc gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 19.01.2011 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 absolutnie nie narzekam...tylko trochę nabijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.01.2011 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Calanetiks jest taki raczej spokojny, cos w stylu jogi-wszystkie mięśnie tam pracują- i wszystkiego po 100 powtórzeń.......masiakra. O rany tyle powtórzeń? To się uśpić można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 20.01.2011 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Koniecznie pochwal się garderobianym efektem końcowym. My też się wkrótce weźmiemy za na nasze garderoby. Tylko ja chcę ażurowe drzwi classen w połaczeniu z siłą naszych rąk i wypocinami naszych zwojów mózgowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts