Sonika 21.01.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Bardzo jestem ciekawa Twojej garderoby Alunko. Sama mam zamiar zrobić coś takiego na strychu, bo bajzel tam, że ho ho.Kiedy będziesz mieć montaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 22.01.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Cześć Alu...co tam słychać...kiedy będą jakies foty?? Czekam tu bardzo niecierpliwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.01.2011 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Czekam i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 24.01.2011 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Jestem z Wami po dłuższej rozłące spowodowanej wyjazdem ...służbowym Szafki do garderoby juz stoja na swoim miejscu...a reszta przyjedzie w środę. Niestety kolejna kłoda na drodze do radości z obejrzenia efektu końcowego to szerokość płyt , jakie trzeba wnieść na poddasze. Płyty mają 1,3 m ,a szerokośc schodów ok.1 m. Zobaczymy czy uda się to ustrojstwo jakość wtaszczyć. Może trzeba będzie rozkręcić barierkę na schodach....biednemu wiatr w oczy ..no cóż Zdjęcia zrobię dopiero w sobotę,bo muszą być zrobione przy dziennym świetle.Niestety to nie bedzie ostateczny efekt,gdyż front będzie tymczasowo w kolorze płyty pilśniowej. Jak znajdziemy lakiernika, który za normalną cenę zrobi co trzeba, to czekać mnie będzie demontaż i ponowny montaż juz polakierowanego frontu. Wczoraj zrobiłam małą reorganizację na poddaszu... jeżdziłam z regałami i sofami. Dzisiaj nie mogę ruszać się od pasa w górę...ale czeka mnie zbawienny masaż po południu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.01.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Alunek, pozdrowienia masażyście, pamiętasz, że ja jakby co to pierwsza w kolejce;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 24.01.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 jak ja ci tego masaż♥u zazdroszczę pochwal sie, gdzie byłaś tym razem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 24.01.2011 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Aka - tym razem byłam w naszej stolicy a w najbliższy piątek znowu tam jadę.... Toluś - pamiętam:D Jaką pogodę macie u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 24.01.2011 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Witaj Alu:) U mnie biało,choć za oknem jakoś ciemno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 24.01.2011 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 O to ja tez wole masaz, niz Toli lazenie po bierzni bosh jaka leniwa sie zrobilam ostatnio ... Na polskiej Toskanie zero stopni i piekne slonce. Az sie zyc chce jak tak zabojczo swieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 24.01.2011 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 A nie mozna tych płyt wnieść "pionowo"? Tzn tak, zeby dłuższy bok był równoległy do podłogi, a krótszy - prostopadły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 24.01.2011 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Famelio,będziemy kombinować...ale bedzie ciasno. Schody mam takie.. http://i869.photobucket.com/albums/ab257/Alunek/Alunek_interiors/P1050748.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 24.01.2011 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Piękne schody Podasz namiar na wykonawcę? Pozostaje Wam chyba tylko transport pod kątem (jedna osoba na górnym biegu schodów, druga przy barierce niższego biegu) - powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 24.01.2011 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Kurcze, no jak w dziub sie nie wykrec i jak byscie barierke zdemontowali, to na prosto pod skosem pojdzie. Ale na sile, jak mowisz ze tam jest tylko metr, bez demontazu, to scharatacie tylko sciany albo plyte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.01.2011 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 A przez okno wciągnąć na pasach?????????? Ja bym przez okno spróbowała....Jakieś niewielkie rusztowanie, cokolwiek , albo linami czy pasami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 24.01.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Ja tez poproszę o zbawienny masaż, bo mnie boli wszystko! Alu, jeśli nie będzie się mieściła na schodach, to lepiej chyba spróbować przez okno? Nie pamiętam, czy masz tylko dachowe, czy jakieś normalne też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 24.01.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Schody piękne, moze się uda:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 24.01.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 A ja jestem po zebraniu w przedszkolu i ...dostałam bilans sześciolatka do wypełnienia przez się i lekarza....a pielęgniarka po trzech latach pobytu dziecka w przedszkolu zauważyła wady wzroku i stóp:-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 24.01.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Ja już dawno zakochołam się w tych schodach!! Przez okna dachowe to sie raczej nie da wnieść tej płyty, a szkoda by było uszkodzic te pięlne schody/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 24.01.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 A ja jestem po zebraniu w przedszkolu i ...dostałam bilans sześciolatka do wypełnienia przez się i lekarza....a pielęgniarka po trzech latach pobytu dziecka w przedszkolu zauważyła wady wzroku i stóp:-x A badala ich wczesniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.01.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Oczywiście, że był badany wcześniej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts