Alunek 25.01.2011 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 dobry wieczór Paniom strasznie zarzucona jestem robotą w pracy...padam z nóg:p Famelio - schody są zrobione z dębu barwionego na orzech przez stolarza z Kościerzyny. To jego strona internetowa , gdzie znajdziesz kontakt do niego http://schodynawymiar.pl Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z tym Panem. Słowny, dokładny i...bardzo sympatyczny Przez okna to ni jak płyty nie wejdą, bo mam tylko standardowe dachowe. schody to jedyna słuszna droga. Najwyżej rozkręcimy barierkę... Jutro będzie się działo Amtla - a co stwierdziła konkretnie? Suruś - jak zdrówko, przeziębiona jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 25.01.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Alunek,, miałam jakiegoś wirusa, bardziej :brzuch mnie bolał, niż gardło:, no i jeszcze stary kaszel po zapaleniu oskrzeli, tak że ogólnie okropnie.Ale powoli mija, już jestem na nogach... za to z Mamą nie za bardzo, pewnie niedługo znowu będę jechać na południe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 25.01.2011 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 oj to niedobrze... u mnie w pracy też kilka osób jest na zwolnieniach z powodu grypy żołądkowej. Kiedy jedziesz do mamy...aż tak źle jest? Współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 25.01.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Dzięki, Alu. Na razie czekam na dokładniejsze wieści, jeszcze sama nie wiem, wolę nie "gdybać"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 25.01.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Dobry wieczornik - dziewuszki dbajcie o siebie a Ty Su dbaj jeszcze o mamcie ja jakos nie moge z tego zapalenia zatok wylezdz, wlasnie dostalam drugi antybiotyk i wspomagacze, bo leczenie nie skutkuje ... no zalatwilam sie na cacy a czuje sie jakby mnie ktos pala w lepetyne przywalil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.01.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Mohag to zdrówka, i żeby Ci te zatoki przeszły.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 25.01.2011 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 wiem o czym mówisz Mohag, bo nie raz to przerabiałam ...Leczenie trwa minimum dwa tygodnie i leki za kilka stów.. Bierzesz Sinupret? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 25.01.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 O jejku, zatoki są bardzo bolesne. Raz tylko miałam zapalenie, antybiotyk pomógł i jakieś rozgrzewające okłady na czoło, ale były niemile. Na szczęście nie wróciło więcej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 25.01.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 To macie pielegniarke w przedszkolu? Wiesz, pytanie kiedy ich badala i czy dokladnie, roznie to bywa. Wady stop rozpoznaje sie dopiero po 4roku zycia, bo wczesniej stopa ma prawo byc plaska. Ale i tak idziesz do lekarza, a do okulisty to kazde dziecko sie udac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 25.01.2011 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 cześć Dorota Moja Julcia trochę koślami do wewnątrz lewą nogę. Chodzi na zajęcia korekcyjne w przedszkolu i na taniec towarzyski, który zmusza ją do zgrabnej postawy i odpowiedniego stawiania stóp. Zmiany na plus już są widoczne. Okularki też nosiła przez pół roku. W lutym mam umówioną wizytę u okulisty,aby sprawdzić czy powinna kontunuować okularki. Jak twoje chłopaki, zdrowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.01.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 cześć dziewczyny Pielęgniarki na stałe w przedszkolu nie ma, ale jest jakaś umowa i przychodzi na wszystkie bilanse każdego roku. Mój Młody od trzeciego roku życia do przedszkola chodzi, to pewnie widziała go już czwarty raz...ale, ale może to inne panie były co roku ? Ma zapisane teraz podejrzenie stóp płasko-koślawych...szkoda mi czasu, kiedy mógł na gimnastykę korekcyjną w przdszkolu chodzić... i to mnie najbardziej boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 25.01.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 (edytowane) Tak Sinupret tez i Unidox i Fluconazole i jeszcze inne ale mnie dokladnie 10 dni juz laryngolog na roznych zajzajerach trzyma i jeszcze troche potrzyma ale ja przed laryngologiem z 6 tygodni z tym chodzilam i kobieta mowi, ze latwo nie bedzie. no nic jakos, to musi sie wykurzyc Edytowane 25 Stycznia 2011 przez Mohag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.01.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Na zatoki kompres z surowej kapusty. Potłuc ja tłuczkiem i zrobić okład. Powtarzać wielokrotnie. Pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.01.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 A ja jestem po zebraniu w przedszkolu i ...dostałam bilans sześciolatka do wypełnienia przez się i lekarza....a pielęgniarka po trzech latach pobytu dziecka w przedszkolu zauważyła wady wzroku i stóp:-x Tak patrzą.. Jak ja byłam na bilansach ostatnio, to aż się we mnie zagotowało.. Słyszy? Wodzi?.. A bo ja mam wiedzieć, czy dobrze.... Zważyła, zmierzyła i koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 25.01.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Na zatoki kompres z surowej kapusty. Potłuc ja tłuczkiem i zrobić okład. Powtarzać wielokrotnie. Pomaga Prawda, dzieki ze mni przypomnialas - sposoby naszych babek byly bardzo porzyteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 25.01.2011 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Tak patrzą.. Jak ja byłam na bilansach ostatnio, to aż się we mnie zagotowało.. Słyszy? Wodzi?.. A bo ja mam wiedzieć, czy dobrze.... Zważyła, zmierzyła i koniec Okropne, ale cóż... Ja tez strasznie boleje nad tym ze moj Hubi w przedszkolu nie ma w ogole gimnastyki korekcyjnej, bo ma stopki plaskie, tak jak i Kuba. Niby cwicza jaakas gimnastyke i tyle. Kuba mial gimn korekcyjna od maluchow dla chetnych i ze wskazan odplatna, ale to byly tak male pieniadze ze czlowiek by sie nie zastanawial, a w 6latkach byla gimn korekcyjna fundowana przez miasto. Hubi teraz nie ma tego w przedszkolu w ogole. W szkole bedzie mial, ale to juz inaczej, wiecej dzieci i starszy. Fakt, ze nie cwiczymy w domu, a powinnismy, Kuba cwiczyl, a to ma sens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 25.01.2011 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 cześć Dorota Moja Julcia trochę koślami do wewnątrz lewą nogę. Chodzi na zajęcia korekcyjne w przedszkolu i na taniec towarzyski, który zmusza ją do zgrabnej postawy i odpowiedniego stawiania stóp. Zmiany na plus już są widoczne. Okularki też nosiła przez pół roku. W lutym mam umówioną wizytę u okulisty,aby sprawdzić czy powinna kontunuować okularki. Jak twoje chłopaki, zdrowi? Wyćwiczy, ważna regularnosc i ciaglosc cwiczen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 26.01.2011 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 (edytowane) Prawda, dzieki ze mni przypomnialas - sposoby naszych babek byly bardzo porzyteczne Okłady z kapusty kojarzą mi się z zapaleniem piersi, jakie miałam po urodzeniu Julki. Okłady bardzo pomogły. O tym,że na zatoki również są dobre, to nie wiedziłam.. Mój lekarz przepisywał mi zawsze robione leki plus Sinupret plus Sulfarinol Edytowane 26 Stycznia 2011 przez Alunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.01.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Okropne, ale cóż... Ja tez strasznie boleje nad tym ze moj Hubi w przedszkolu nie ma w ogole gimnastyki korekcyjnej, bo ma stopki plaskie, tak jak i Kuba. Niby cwicza jaakas gimnastyke i tyle. Kuba mial gimn korekcyjna od maluchow dla chetnych i ze wskazan odplatna, ale to byly tak male pieniadze ze czlowiek by sie nie zastanawial, a w 6latkach byla gimn korekcyjna fundowana przez miasto. Hubi teraz nie ma tego w przedszkolu w ogole. W szkole bedzie mial, ale to juz inaczej, wiecej dzieci i starszy. Fakt, ze nie cwiczymy w domu, a powinnismy, Kuba cwiczyl, a to ma sens. U Dawidka miała być gimnastyka korekcyjna i też nie ma. Skończyło sie na obiecywaniu i ulotkach. Mają tylko rytmikę, ale to nie to samo. Też żałuje, od początku można by niwelować wady postawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 26.01.2011 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 W przedszkolu Julki korekta jest dopiero od roku,ale została włączona na stałe do rozkładu zajęć. Oczywiście w ramach opłaty za przedszkole:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts