Mohag 03.02.2011 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Mnie sie tez ta ostatnia podoba, tak pusto fioletowo Z tym skladaniem, to nie jest znowu takie wielkie halo, troche babraniny ale idzie sprawnie ... ja podobna z ikea, kiedys byly jeszcze takie z dodatkiem pleksi, to ras-ras zlozylam dla juniora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 03.02.2011 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Sure -dzięki A Twoja to średnia czy duża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 03.02.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 moja chyba średnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 05.02.2011 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Z zadań zaplanowanych na dzisiaj chyba nic nie będzie. Wieje bardzo silny wiatr i pada deszcz:mad: W taką pododę nie che mi się wychodzić do ogrodu ...ale jest coraz cieplej...śnieg zginą....idzie wiosna miłego dzionka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 05.02.2011 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Ale zanim ta wiosna nadejdzie utonę z moim kundlem w pozimowym błotku Niech ten wiatr to wysuszy... I co robisz z wejściem do garderoby? Farba? Tapeta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 05.02.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Prawda wieje straszliwie, u mnie juz drugi dzien ale cieplo sie zrobilo - 10 stopni, na plusie oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 05.02.2011 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 podobno niedługo, bo w połowie lutego znowu przymorski, na szczęście chyba niewielkie... u nas tez leje i wieje, na razie mnie jednak nie zalewa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 05.02.2011 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 jadę do Ikei po ramki na mój plakat, wczoraj kupiłam za małe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 05.02.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Su, bedziesz robic ten plakat z passpartout? czy od ramy do ramy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 05.02.2011 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Ściankę od garderoby pomaluję farbą. Jeszcze zastanawiam się, czy dać ten sam kolor co na innych ścianach ( beż) czy np biały? Jakąś fajną tapetę chcę dać na komin. Ikea - ... nie wybieram się na razie..niestety , bo za dużo rzeczy chciałabym kupić, a że jestem spłukana po szafie,to wiecie... Sure -przyjemnych zakupów Mohag - też mieszkasz na Pomorzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 05.02.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 U nas wczoraj by śnieg a dzisiaj nie ma ani grama..........jest ciepło ale wietrznie, a jutro na narty mieliśmy jechać. Alu a co ty chcialas w lutym w ogrodzie robić?? Przez zdjęcia Twpjego poddasza coraz częściej myślę o swoim...bardzo bym chciała już mieć tak przytulnie jak Ty!!!Jedno wiem że będzie na podlodze tam jasne drewno i jasne ściany. Marzenia...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 05.02.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Ja na polskiej Toskanie miedzkam, czyli Dolnoslaskie ... w miescie z najwieksza iloscia slonecznych dni w Polsce. Dla mnie lec na kolor scian .. przemalowac zawsze mozna hihi a tak na powaznie, to wydaje mi sie ze to wlasnie bedzie ta kropka nad i przy garderobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 05.02.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Ja mam ostatnio tapetowe halo Wszędzie waliłabym tapetę http://www.inspired-design-uk.co.uk/_photos/large/wardrobes-1.jpg (niekoniecznie taką, tylko sam pomysł mi pasuje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 05.02.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Mnie już z tapetami przeszło, oprócz tej w łazience nie mam ani jednej. Ale niektóre mi się podobają, szczególnie jako akcent, element.Alu, nie kupiłam nic, oprócz ramek, chcę wreszcie ten plakat powiesić. Nie wiem, czy zdążę sfotografować, bo jutro prawdopodobnie wyjeżdżam o świcie. Ale mam w końcu te ramki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 05.02.2011 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Saro - marzenia są po to, aby nasze życie nie było nudne... jestem pewna,że i Twoje w przyszłości spełnią się. Domyślam się,że chciałabyś mieć JUŻ,ale pomyśl CZAS może być Twoim sprzymierzeńcem - spokojnie przemyślisz co i jak ...a w ogrodzie o tej może można juz przycinać drzewa owocowe i krzaki... mimo deszczu i wiatru i tak wylądowałam w ogrodzei,bo panel drewniany przymocowany do siatki odleciał i pogotowie techniczne musiało wkroczyć do akcji:D Mohag - Ty szczęściaro :Dchodzi mi o te słoneczne ... no wiesz...to niesprawiedliwe:cry: Mój ojciec urodził się blisko Wrocka. Famelio - witaj w klubie:D...tapety chcę u siebie,ale tak,jak napisała Sure - jako akcenty. Wczoraj na podróż z Wawy kupiłam ostatni numer magazynu DOM&WNĘTRZE...a tam cudna tapeta:jawdrop: ,o taka... http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT2Vni_HnBot65CRyw5TkZE6AGFVmLmKs_MUubK2N2Usl1uuRSg ..a tu więcej cudenek tego projektanta www.ulfmoritz.com Sure - jedziesz do mamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katpod6 05.02.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 witam ponownie troche brak czasu na kompa:)caly tydzien szukalismy bramy garazowej i drzwi sredni czas oczekiwania 4tyg na szczescie kupilismy z ekspozycji i w poniedzialek zamontuja.Najbardziej rozbawil nas hydraulik ktory zrobil kosztorys ogrzewania wyszlo mu 23tys za 67m2 podlogowki ,w sypialniach 3 grzejniki:rotfl: na szczescie 2 innym fachowca wyszlo ok 12tys za calosc.Nastepna zabawna cena to cena trawertynu na podloge i marmuru na lazienke ok 240zl za m2 dlatego postanowilismy zamowic z Turcji koszt z transportem 30$ Alunek-fajny ten kolorek podlogi na poddaszu tez cos w tym guscie myslimy pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 05.02.2011 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 katpod6- słusznie robisz,że sprawdzasz ceny u kilku wykonawców. Dzięki temu można zaoszczędzić sporo pieniędzy;) Cena marmuru - szok:o.. jak znalazłaś dostawcę z Turcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 05.02.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Sure-nieśmiało pytam...co kupiłaś za talon??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 07.02.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Witam poniedziałkowo:) U mnie dziś pogoda bardzo wiosenna,od rana świeci słońce i zero wiatru,jest super;)Od razu się samopoczucie poprawia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 07.02.2011 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 witaj Nadulko, a u nas tak było wczoraj. Dzisiaj niebo jest zachmurzone.. miłego tygodnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts