sure 20.02.2011 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Alu, widzę, ze ten początek roku jakiś ciężki dla wszystkich. Ja tez jestem zdania, że ze wszystkim sobie można poradzić, choć czasami to bywa trudne.A jesli chodzi o lustro, to pewnie przedwiośnie ma tu swój udział, ogólnie człowiek jakiś taki niewyględny. Ale to akurat samo minie! A może masz ochotę (nie wiem, co z czasem) na jakieś pogaduszki przy kawie? Agnieszko, bidulko - zdrówka życzę i końca kłopotów (jak nam wszystkim). Pocieszam się, ze u mnie to może być już tylko lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 20.02.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 „Idiotów uszczęśliwić można byle czym, z rozumnymi jest gorzej. Rozumowi niełatwo dogodzić. Rozum bezrobotny to wprost jedna zmartwiona dziura, nicość, potrzebne mu są przeszkody. Szczęśliwy przy ich pokonywaniu, zwyciężywszy, wnet popada we frustrację, a nawet wariację. Trzeba mu więc stawiać przeszkody wciąż nowe, podług jego miary. To jest cytat z Lem-a ale mysle ze tak wlasnie funkcjonuje zyciowe dawanie nam w dupe Trzymajcie sie dziewuszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 20.02.2011 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Alu, wiesz, ja mam zle doswiadecznie z tym gosciem. mam wrazenie ze rosliny ma hodowane w szklarni, bo mi popadaly rosliny od niego w zeszlym roku zaraz po posadzeniu, a posadzilam w kwietniu i nie bylo juz jakis starsznych przymrozkow, a mi zmarzly. Poza tym byly jakies podpedzone, inne jeszcze nie mialy lisci a na tych - na pewno żylistek StrawberryField mial piekne zielone duze listki i jakos sie uprzedzilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 20.02.2011 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Dziękuję,że podtrzymujecie mnie przy nadzieji,że bedzie lepiej (dobrze) i tak już w tym życiu jest niestety... DZIĘKUJĘ Sure - bardzo chętnie ...ale w tygodniu nie dam rady,dopiero w weekend.Co TY na to? Famelio - no to jesteś teraz udomowiona na dłużej;) Dorbie - u mnie wszystko było w jak najlepszym porządku. Nie wiem co myśleć o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 20.02.2011 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Alu, może to był przypadek, zawsze moze sie zdazyc. Pozniej zamowilam ponownie i bylo ok, ale to bylo ponad miesiac pozniejRaz mi tez zaginela paczka od innego goscia i wyslal mi ponownie, co bylo super.Alu, trzymaj sie. Widzisz, wszyscy mamy smutki, musi sie to jakos rozwiazac, bedzie dobrze, ja tez mam taka nadzieje. Chyba sie przyzywczajam do mysli o szukaniu nowej dodatkowej pracy, chociaz powinnam to zrobic na gwalt, a decyzji jeszcze nie ma, bo to jest na ostatnia chwile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.02.2011 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Witam się i dobrego dnia życzę i uśmiechu Optymistko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 20.02.2011 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Arniko..wiesz ,że jesteś kochana Dorbie - trzymam kciuki,aby wszystko zostało po staremu... może nie będzie tak źle i nie będziesz musiała szukać pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 20.02.2011 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Ja zamówłam u gladi20 kilka roslinek,mam nadzieję że się przyjmą.....Przyjdą w marcu,a ja będę mogła je posadzić najwcześniej w kwietniu...chyba dobrze? Alunku głowa do góry,będzie dobrze http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/168.gif...mówie Ci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 20.02.2011 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Dzięki Alu, wlasnie mam taka nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 20.02.2011 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Alu, w weekend będę prawdopodobnie w Łodzi, jeśli mi coś nie przeszkodzi. Wracam w sobotę późno, więc albo niedziela, albo następny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 20.02.2011 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Rogbog - mam nadzieję..wszystko zależy jaka bedzie pogoda. Ja jednak byłam za wsadzeniem najszybciej jak tylko dotrą do ciebie. Zawsze możesz póxniej przesadzić w docelowe miejsce. Sure - najbliższa niedziela byłaby super,bo w następną Julka ma urodziny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 21.02.2011 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Alu , ty się nie smutaj Zbliża się już wiosna wielkimi krokami,już prawie koniec lutego ( wszak tydzień tylko został) i już poleci;) Trzeba się cieszyć z tego co jest,będzie dobrze:) Pozdrowionka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 21.02.2011 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Nadulko - staram się być silna dla tych, który kochają mnie ...moich dzieci ..byle do wiosny dzisiaj o 8 było -19 st. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 21.02.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Dobry - u mnie tez nie za cieplo -12 brrr ale Su pisala, ze ma info z pierwszej reki i wiosna szybko przyjdzie - no to trzymajmy sie tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 21.02.2011 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 tak, trzymajmy się tego:D Słyszałam prognozę według której to ostatni tydzień zimowy, a później będzie już tylko cieplej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 21.02.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 To mi sie podoba ... ale tak tylko z jednej strony, bo jak sobie pomysle ile znowu roboty bedzie i ile kasy trzeba naszykowac - to juz troche mniej ladnie wyglada nie lubie dylematow urlop albo podjazd-ogrodzenie-ogrodek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 21.02.2011 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 a kto lubi ...takich dylematów to chyba nie będa mieli ci co trafili 6 w lotto:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 21.02.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 ja nie trafiłam, niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 21.02.2011 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 ja też nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 21.02.2011 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Ja też nie..... No i nadal muszę wybierać,urlop albo taras itd... Miłego dzionka wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts