Arnika 22.02.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Już kiedyś Kala mówiła, żeby zajechać do niej... Ale nie śmiałam, a poza tym to do domu później mam daleko... Niestety jakieś 500km... i zawsze sama... Chociaż w zeszłym roku zabrałam męża to i Emil na reha lepiej pracował, mąż odpoczął na głuchej wsi , pozbieraliśmy grzybów, nooo jakie są tam cudne lasy..... A jak mu wspomniałam o wizycie u Kali... to kręcił nosem, bo on wcale nie forumowy jest... Ale już się wprawia.... Anulku i jak co to do mnie zawsze jest po drodze Zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 22.02.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 To ja w zeszłym roku byłam w Kątach Rybackich:)Może też po drodze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 23.02.2011 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Arniko - dziękuję za zaproszenie:) Ja ciebie również zapraszam do mnie. Od Kali do mnie jest tylko 90 km. Nadulko - do Kątów jeżdżę latem na pyszną rybkę.... Ode mnie wszędzie jest blisko...nad morze i w Bory Tucholskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 23.02.2011 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Oj to szkoda,tak byśmy mogły się spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 23.02.2011 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 ...a tak nie możemy? Następnym razem, jak będziesz jechała na północ to daj znać wcześniej:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 23.02.2011 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 ...a tak nie możemy? Następnym razem, jak będziesz jechała na północ to daj znać wcześniej:yes: No niby możemy;) ale mam troszkę daleko Ty jak się wybierać będziesz na południe to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.02.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 23.02.2011 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 ..obiecuję...a konkretnie w jakie okolice:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 27.02.2011 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 czytam, czytam - czyżby szykowało się jakieś kolejne spotkanko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.02.2011 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Ale macie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 27.02.2011 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Tez zazdroszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 27.02.2011 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Dziewczyny, zawsze się możecie przyłączyć! Ale mi z Alą się dzisiaj raczej nie uda wypić kawki, niestety. Mam nadzieję, ze termin przesunie się tylko troszkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 27.02.2011 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Dziewczyny, zawsze się możecie przyłączyć! tak, tak - dobrze sie mowi zdrowie mozna stracic zeby do Was dojechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.02.2011 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Ja to mam wszędzie daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.02.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 czytam, czytam - czyżby szykowało się jakieś kolejne spotkanko? Tez zazdroszcze tak, tak - dobrze sie mowi zdrowie mozna stracic zeby do Was dojechac Ja to mam wszędzie daleko Nie wiem czy duże czy małe, ale w piątek mój Emil jedząc duszonki robione na indukcji zapytał się kiedy "szyscy" znajomi ( chodziło mu o forum) przyjadą na normalne duszonki... Więc jak zajrzycie do mnie i będziecie chętne przyjechać to zapraszam..... Termin do uzgodnienia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 28.02.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Witaj Alu...moje storczyki mają podobnie jak Twoje. Wypuszczaja pączki, a póxniej je gubią......to chyba od ogrzewania......w tamtym roku miałam tak samo, a mogły tak pięknie kwitnąć. Niedługo już wiosna więc problem sie skończy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 01.03.2011 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 no tak goście są, tylko gospodyni niet... Agatko, przepraszam Cię raz jeszcze,że nie dojechałam....ale sporo dzieje sie u mnie ostatnio. W sobotę byłam w Gnieźnie po małe autko dla mnie, a w niedzielę mieliśmy małe oblewanie,żeby dobrze jeździło się. Wczoraj byłam w Piasecznie ( 815 km w dwie strony). Jak wróciłam do domu to padłam:x Z tego zmęczenia nie mogłam spać i już od 2.30 jestem na nogach. Oczka zamykają się... Dziewczyny,a może zrobimy spotkanko gdzieś gdzie wszystkim będzie blisko??? Przydałaby się jakaś pomocnicza mapa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.03.2011 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Alu, jak Ci się spisuje ta biała narzuta z Ikea? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.03.2011 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 To pochwal się co masz nowego do jeżdżenia ???????? I gratulacje oby dobrze służyło.... Ja swoje czyściutkie odebrane w styczniu tak już upierdzieliłam, ze masakra... Nawet chciałam je dzisiaj poczyścić, ale zabrałam się za robienie krokietów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 01.03.2011 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Aniu, narzuta jest super! Ja kładę ją na łóżko złożoną na połowę. Wtedy jest mniej przezroczysta. Zresztą nie ma potrzeby,aby rozkładać ją w całej okazałości. Nie widać na niej brudu. Czego obawiałaś się,ale oczywiście co jakis czas biorę ja w pralce z innymi białymi. Arniko , dziękuję :hug:stałam się szczęśliwą posiadaczką Nissana Micry 1,5 DCI Jutro idę do urzędu zarejestrować moje maleństwo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts