DarioAS 01.03.2011 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 A możesz rzucić jakąś fotką? Intensywnie nad nią myślę i ciekawa jestem jak wygląda na łóżku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 01.03.2011 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Alu ,gratuluję nowego wozu:) Gumowych drzew życzę To było co opijać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.03.2011 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Alu to nie masz maleństwa.... Maleństwo to dopiero ja mam... Jeszcze mniejsze niż Micra... A jaki masz fajny i ekonomiczny silniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 01.03.2011 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Maluszki maja swoje zalety. A czy już przyzwyczaiłaś się do zmiany rozmiaru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 01.03.2011 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Alu prostych zakretow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 01.03.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Życzę przyjemnego użytkowania tego cacuszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 01.03.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Życzę przyjemnego użytkowania tego cacuszka również!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 01.03.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 W sobotę byłam w Gnieźnie po małe autko dla mnie, a w niedzielę mieliśmy małe oblewanie,żeby dobrze jeździło. a ja byłam w środę po aurko dla psiapsiółki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 01.03.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Arniko , dziękuję :hug:stałam się szczęśliwą posiadaczką Nissana Micry 1,5 DCI Jutro idę do urzędu zarejestrować moje maleństwo! leję ze śmiechu, bo ja właśnie jestem w trakcie zakupu...tzn. małż robi mi taki prezent identico autka!!!no prawię, bo nie wiem czy to 1,5 DCI,ale napewno Micra Nissan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.03.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Jak zjadą się w jedno miejsce wszystkie biedronki to będzie coś.... A nie jakieś wielkie bryki Choć ja wolę krążownikiem jeździć niż pierdkiem... bezpieczniej i szybciej.... tylko moje jeszcze mniejsze niż Wasze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 01.03.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Arnika, zdradź w końcu jakie jest Twoje? bo małe to wiemJa mam klase większe od Micry, a zaczynalam wybierac od Micry wlasnie:-) Ale u mnie trzeba bylo zmiescic 2 foteliki i tam jest tak na styk i juz 5 odoba nie wsiadzie, wiec decyzja na Note Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.03.2011 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Do wykończeniówki jeździłam nowym Passatem kombi ( wcześniej też paskiem kombi śmigałam ale B5 po lifcie... )... Prawie sześć metrów .... Z automatem, podgrzewane wszystko co się da, cała elektryka.... No ful wypas... Ale wykończyć dom trzeba było i chociaż miał przejechane 19 000km to trzeba było sprzedać, żeby kredytów nie brać.... Przesiadłam się na moje pierwsze autko co je dałam teściowi do jeżdżenia na citroena AX... Pełnoletni był, łzy w oczach, ... ale... dom do zamieszkania jest.... Ale AX umarł śmiercią naturalną, i za dużo rzeczy było do naprawy, żeby się opłaciło robić, a i tak latem mieliśmy coś rozsądnego byle z klimą kupić... Trzeba było się rozejrzeć za nowym jeździdłem dla mnie... A , że znajomy właśnie sprowadził Chevroleta Sparka, i miał klimę, nawet czujnik cofania, co mnie bardzo rozbawiło,bo paskiem jeździłam ze cztery lata i nie przydarłam, a pierdek chyba ma 3-3,5 metra długości, więc go kupiliśmy... Jest taki sam jak matiz tylko po liftingu... Jest niby na 5 osób, i tyle nim już jechało... ale ciasno mieli, i całe szczęście nie jechali daleko.... Zaleta tego autka była cena ... ( z opłatami, rejestracją, ubezpieczeniem i włożeniem gazu wyszło mnie ok 15500zł co pochłonęło ostatnią polisę... ... ) i mały przebieg 13000km.... wiec kupiliśmy jeżdziedło.... Dwa foteliki zmieścisz, ale zakupów nie było by gdzie już dawać, no chyba, że pod nogi... Stwierdzam, że pełnoletni AX był sporo większy. Aaaa i brakuje mi mocy silnika... Passat po wgraniu nowej mapy miał 180Km i jeździłam nim 180-200km/ha ten ma tylko 53KM i nie jechałam nim więcej niż 120km/ha... Nie wiem jak ja takim pierdkiem pojadę nad morze na rehabilitacje.... Oczywiście tylko z Emilem, bo jak na całą rodzinę to jest Trafic jako duże auto... ale ja go nie lubię, to jest mężowi potrzebne do pracy. Spełnia wszystkie jego oczekiwania, jest duży, mieści się w nim wszystko, wiec jakby co to jest czym jechać w świat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.03.2011 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 To Wy kochane wszystkie zmotoryzowane, tylko ja nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 02.03.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 ALU gratuluję nowej fury.......oby sprawowała się dobrze...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 02.03.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Aniu-nigdy na prawko nie jest za późno:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.03.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 To Wy kochane wszystkie zmotoryzowane, tylko ja nie A jak się poruszasz??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 02.03.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Najpierw jezdzilam do pracy na wies, a teraz jeżdżę ze wsi do miasta do pracy:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.03.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 A jak się poruszasz??????? No... piechotką Albo autobusem, albo.. męża ściągam z pracy Aniu-nigdy na prawko nie jest za późno:yes: Nie mam normalnie zacięcia do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 03.03.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Ja zrobiłam w wieku 30 lat A moja mama w wieku 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.03.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Dario jak nie masZ zacięcia to ścigaj męża.... Lepiej jak wiesz, że z tej mąki chleba nie będzie, niż kolejny kierowca z bombowca co to drogi zawala.....A i na imprezach masz problem rozwiązany... zawsze możesz drinka wypić.....Ja miałam 17 lat jak miałam prawko i cały czas jeżdżę.... Nawet baaardzo daleko i sama i bez GPS i CB bo by mnie rozpraszało.... Za tyle lat co jeżdżę bez mandatu.. ( nie licząc za niamanie świateł, i przejechanie przez ciągłą linię, nie było gdzie zawrócić w nocy i policji nie było, skąd oni się wzięli i jak długo mnie gonili....... ) bez stłuczki czy obitego auta. I niech tak zostanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts