Nadulka 03.03.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Ja również jestem mobilna:) Mam prawko od 18-go roku życia,więc śmigam podobnie jak Arnika:) Tylko ja kombikiem jeżdzę Miłego i słonecznego dnia życzę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 05.03.2011 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 witajcie dziewczyny byłam odcięta od net,bo jakies bandziory kable urkradli..ale juz jestem/ po całym tygodniu cieżkiem pracy padam. Dzisiaj czekaja mnie wieksze zakupy i sprzątanie domu,bo jutro Julka będzie świętowała swoje 7 urodziny. Aniu - fotki narzuty zrobię..obiecuję ..może nawet jeszcze dzisiaj. Melduję,że micrą jeździ się super. Polecam!!!! Chociaz trochę cięzko mi było przestawić się z vana na takie maleńsko miłego weekendu:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 05.03.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 To tylko kwestia czasu i sie przyzwyczaisz - chociaz ja nie lubie malych aut. Zawsze jezdzislam rozmiarowka Golfa (wszyskie modele przejezdzilam od jedynki do piatki) Miedzy III a IV-ka trafila mi sie Corsa - pol roku wytrzymala ze mna i niestety znalazla nowego opiekuna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 05.03.2011 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Małe autka mają zalety w mieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 06.03.2011 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 http://i869.photobucket.com/albums/ab257/Alunek/Alunek_interiors/P1060161.jpg http://i869.photobucket.com/albums/ab257/Alunek/Alunek_interiors/P1060160.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 06.03.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Dzien dobry........Jak tam imrezka sie udała?? Jak mała solenizantka?? Ja mam urodziny syna 19.03.U nas dzisiaj piekna, słoneczna pogoda, chociaż mroźno. Pozdrawiam i udanej niedzieli życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 07.03.2011 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 witaj Saro:) ..i po imprezie. Jubilatka była bardzo zadowolona z imprezy i prezentów...mamie zostawiła sprzątnięcie poimprezowego pobojowiska,a było co sprzątać W tym tygodniu nigdzie nie wyjeżdżam...mam zamiar odpocząć trochę. Czuję sie bardzo przemęczona. Czyżby przesilenie wiosenne;) Mamy dzisiaj piękną słonenną pogodę... i niech tak pozostanie. Byle do wiosny !!! Miłego tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.03.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 U nas też piękne słonko świeci.... Od razu chce się żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 07.03.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Ja też się witam poniedziałkowo i również słonecznie u mnie jest ....wiosna..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.03.2011 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Alunek gratuluję nowego autka Moi rodzice mają micrunię. Kiedy córka zrobiła prawo jazdy, dali jej do "polatania". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 08.03.2011 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Tolu ...dziękuję ..czuję się strasznie zmęczona. Czyżby przesilenie? Też tak macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 08.03.2011 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Ja właśnie powoli zaczynam odzyskiwać siły i ogarniać zaległości, słońce na mnie dobrze działa. Ale to nic dziwnego, bo takie "przesilenie" miałam już od jesieni... Alu, też dla Ciebie słoneczko przesyłam, pomyśl o kawce ze mną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 08.03.2011 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Najlepszego dziewczyny http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTXa7GhNV8iF4flMnLEqiIjjfI9r3c52tOuGTnIPPmMC7d7-DP6iQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 08.03.2011 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Sure, sobota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.03.2011 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 (edytowane) Alu, dzięki za zdjęcie , super ta narzutka. Nadia ma nawet takie same łóżeczko, cieszę się, że rozmiarowo będzie grało Też czuję przesilenie, do tego ziewam cały dzień.. Edytowane 8 Marca 2011 przez DarioAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 08.03.2011 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Alu, sobota wygląda dobrze, na razie nie mam żadnych planów. No, chyba tylko ogródek w LM, bo zauważyłam, ze już zaczęli ustawiać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 09.03.2011 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Sure - przyjadę z Julką,bo wcześniej chcę z nią zrobić małe zakupy w Re-kids , oki?Daj znać o której możemy wpaść... Mam prośbę. Jak będziesz w LM to możesz zapytać, czy mają drewniane panele ogrodzeniowe o wym. 180x150, gdzie 150 to wysokość...o takie jak na załączonym zdjęciu Aniu - będziesz zadowolona ...zobaczysz Tak pięknie dzisiaj słoneczko dzisiaj świeci...i humor mam od razy lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 09.03.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Mowia ze cieplo idzie ale z nim tez zachmurzenie ... trzeba wykorzystywac i tankowac to slonce ile sie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 09.03.2011 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 witaj Mohag....zachmurzenie? ..a mogło być tak pięknie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 09.03.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Alu, pochwal sie jaka u was pogoda. U mnie slonce ale tez pelno jeszcze sniegu w ogrodzie i zimny wiatr. U Ciebie pewnie ciplej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts