sharky 27.06.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Witam wszystkich na tym forum Na wstepie powiem ze wreszcie bede sie budowal. Moj wybor, a w zasadzie nasz wybor, czyli mnie i mojej piekniejszej polowy padl na projekt SEWERYNA z Archipelagu: http://archipelag.pl/domek.php?KatID=3990500&ProjID=432 Czy ktos z okolicy juz go moze wybudowal, albo jest w trakcie? Chetnie skorzystalbym z doswiadczen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 27.06.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 zapomniales o najważniejszym - jakie to okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Imka 28.06.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Czy ktos z okolicy juz go moze wybudowal, albo jest w trakcie? Witaj w klubie fanów Sewerynek Jeżeli okolicą jest dla Ciebie Toruń, to jest taki ktoś - jesteśmy w trakcie budowy, a właściwie wykańczania - niestety wciąż w trakcie... W stopce możesz obejrzeć fotki z naszej budowy. Jeśli będziesz miał jakieś pytania - chętnie podzielimy się swoimi "przeżyciami z budowy" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.06.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 zapomniales o najważniejszym - jakie to okolice wydaje mi sie ,ze sharky jest ze Szczecina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharky 04.07.2006 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 no tak zapomnialem powiedziec. jestem ze Szczecina a budowal sie bede w Dobrej Szczecinskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.07.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 no tak zapomnialem powiedziec. jestem ze Szczecina a budowal sie bede w Dobrej Szczecinskiej A zatem wejdz do grupy Szczecińskiej i tam napisz o swoim budowaniu pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharky 04.07.2006 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 dzieki maksiu, juz dawno to zrobilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.07.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 dzieki maksiu, juz dawno to zrobilem to miło z Twojej strony pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts