jk69 30.05.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Sylwka, no braki są w dzienniczku! Więcej fotek, choć mam nadzieję zobaczyć te cuda w realu POzdr, Ponieważ gospodyni nie dopisuje, w kilku słowach opiszę co widziałam w rzeczonym realu: - dom jest pięknie wykończony z zewnątrz, kolory na elewacji świetnie dobrane, - wewnątrz właściwie nie widać już śladów "pobudowlanych" - piękne podłogi, łazienki, kuchnia! - ogórd zimowy bardzo efektownie oświetla salon - kominek super Domek bardzo zgrabny, a włąściciele bardzo mili Żeby nie było tak słodziutko , dodam, że ogród jeszcze w wersji draft, co zresztą ma swoje dobre strony, bo dzieci mogą szaleć bez zagrożenia dla trawnika i rabat! No, naprawdę nie ma się do czego przyczepić ... I ta puszcza, na wyciągnięcie ręki ... Pozazdrościć! POzdrawiam Niepołomice! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 05.08.2008 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 jk69, ojej ja nie wiedzialam, ze tutaj tyle ciepłych słów Bardzo dziekuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 07.08.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 a ja z nieśmiałą prośbą- może być na priv . Ile tak mniej więcej kosztował was dom- bez wykończeniówki-stan deweloperski- wraz z tynkami, i wylewkami włącznie, plus oczywiście hydraulika, ocieplenie poddasza itp.. Cudny dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts