SYLWKA 21.11.2006 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 pontypendy, dzieki wielkie, to miód dla mego serca. Mam nadzieję, że będzie piekny w rzeczywistości. jk69, dzięki za miłe słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 24.11.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 to starszne!!!!!że ja dopiero taraz Was namierzyłam.chociaż to dopiero początek i z przyjemnością będę śledzić jak rosnie to CUDO.Projekt zwala z nóg, co tu dużo gadać.Miejsce tez pikne.Dzieciaki słodkie, moje szkrabki to tez 2001 Zuza i 2005 Kasper. Słodkie i pierońsko łobuzujące.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 24.11.2006 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 malmuc, strasznie się cieszę, że Ci się podoba , projekt został wykonany przez utalentowanego młodego architekta. Ma smykałkę do rzeczy niedrogich (lecz też nie przesadnie tanich), a robiących wrażenie. zaczynam byc od niego uzależniona (zaczęło się od mieszkania), chciałabym też mu zlecić projekt wnętrz na parterze. Pozdrawiam i zapraszam do czytania. Oj, będzie się działo na wiosnę, oj będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 24.11.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 malmuc, projekt został wykonany przez utalentowanego młodego architekta. Ma smykałkę do rzeczy niedrogich (lecz też nie przesadnie tanich), a robiących wrażenie. oni chyba teraz są na tym punkcie przeczuleni , wszystko w formie bardzo oszczedne. No a z kasą? hmmmm..., no u nas to jest tak różnie, napewno chcemy dom ciepły, na przyszłość oszczedny w eksploatacji więc z najtanszych materiałów nie budujemy, chyba Rety jak ja bym chciała pomocy w zaprojektowaniu wnętrz, ale tu z mężem nie wygram, dla niego to wywalenie pięniedzy w błoto Pozdrawiam i zapraszam do czytania. Oj, będzie się działo na wiosnę, oj będzie Zaproszenie przyjęte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 24.11.2006 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Rety jak ja bym chciała pomocy w zaprojektowaniu wnętrz, ale tu z mężem nie wygram, dla niego to wywalenie pięniedzy w błoto No, nie zgodziłabym się. Moje argumenty: 1. oszczęnośc nóg i energii w celu biegania po sklepach ruchem konika szachowego (jak to mówi jk69) 2. oszczędnośc przy obmyślaniu kolorów i innych rozwiązań, ta praca zostanie wykonana w fazie projektu, Klient tylko zgadza się na to czy tamto. 3. oszczednosc papieru i ołówka, nie trzeba Wykonawcy szkicowac naszych wizji, wszystko ma wymalowane w projekcie. 4. oszczęność nerwów, a co za tym idzie środków farmakologicznych, których trzeba użyc wczesniej czy pozniej w celu zniwelowania tego pierwszego. Wykonawca ma niewielkie pole manewru przy wciskaniu kitu po wykonaniu swoich wizji a nie Inwestora. 5. oszczedność czasu!!! Wolę go spędzić z dziećmi, w Austrii na nartach, na Hawajach tudzież w salonie SPA lub u fryzjera. 6. oszczędnośc pieniędzy, nie kupuję kolejnych gazet i gazetek w celu wyszukania wyszukanych wnętrz. 7. efekt powalenia gości na kolana murowany Czy to wszystko nie jest warte tych kilku patoli? Wydajesz 300-400 tys na dom, a 3-4 tys na wystrój wnętrz szkoda? Podsuń mężowi takie argumenty, może go ruszy. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.12.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 I tak już będzie do końca: Ci, którzy mają tanio, wiedzą o tym, więc sie nie wysilają - i tak większosć u nich kupi. No, chyba że to są jakeiś małe składziki i sklepiki, tam mogą Cię dopieścić nawet, gdy mają tanio. Ci którzy mają drogo musza stworzyć wrażenie luksusu, otoczą Cię opieką, bez mała na rękach będą nosić, żebyś zrozumiała, że jesteś tego warta, że nie zostałaś stworzona do tego, by Cię szargano po jakichś podrzędnych tanich składach. Będą dzwonić, namawiać, dorzucać gratisy, a kiedy już kupisz u nich, to się przekonasz, czy ta uniżona grzeczność pozostanie, czy też zniknie jak sen jaki złoty (bywa i tak i tak).Ach, przygotuj sobie zawsze jakieś bardzofachowe pytanie - gdy je zadasz może nawet i ci tańsi zaczną Cię traktować poważniej (tak było, kiedy zagięłam pseudoznawcę kominków pytaniem, na którte nie znał odpowiedzi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.12.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Nadzwyczaj trafne spostrzeżenie. Dodam jeszcze, że w obu przypadkach potrzeben jest jeszcz szczęście. W pierwszym, żeby to, za co się zapłaciło, było rzeczywiście tym, za co się płaciło (myślę tu o rzeczach, których w pierwszej chwili nie widać, a wyłażą potem). W drugim przypadku szczęście pomoże znaleźć najlepszą promocję, najtańszego wykonawcę i będzie czuwało, żeby jakieś błędy drogie w naprawie się nie zdarzyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.12.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Ostatnio chrzestny mojego syna (macham do niego teraz łapką) wysnuł konkluzję, że w naszym kraju ażeby zbudowac dom trzeba mieć albo: a) masę forsy na zbyciu, co by zapłacić i się wprowadzić. b) taki jakiś spryt + czas + trochę mniej niż masę forsy na zbyciu A co na to moja brać budowlana? dodałbym jeszcze punkt c c) mieć marzenia, ogromne samozaparcie, dwie ręce (jedne lewa i jedna prawa wystarczy), sporo czasu i jeszcze troszkę mniej niż, trochę mniej niż masę forsy na zbyciu pozdrawiam maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.12.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 ... i szczęście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.12.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 ... i szczęście! ale szczęściu trzeba dać szanse i trochę pomóc :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.12.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Dlatego było "...i szczęście", a nie "Szczęście i..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.12.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 To koniecznie pod choinką powinna się znaleźć jedna taka cegiełka (wybierz najładniejszą) pięknie zapakowana i przewiązana wstążeczką! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.12.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 http://images1.fotosik.pl/312/08d9aa082422a67a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 22.12.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Spokojnych, zdrowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia, dużo rodzinnego ciepła i miłości oraz samych najlepszych chwil w Nowym Roku dla całej Rodziny http://kartki.p3.pl/kartki/15/735.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.12.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 http://images1.fotosik.pl/312/08d9aa082422a67a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Zygmunt 24.12.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 http://preview.bzygmunt.photosite.com/~photos/tn/7199898_348.ts1166966541693.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 28.12.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 http://images2.fotosik.pl/311/1e79646e305bcfea.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 15.01.2007 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Ale zmi wstyd ... Bardzo dziekuję wszystkim za życzenia, Przez to że nie ma tych powiadomien o odpowiedziach, to wydaje mi sie ze nic tu sie nie nie dzieje, wiec nie zagladam. A tutaj takie zaskoczenie! Dziękuje, dziekuje, dziekuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 18.01.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Sylwia, dzieki za naswietlenie sprawy. Czyli warto sie postarac i poszukac materialu na wlasna reke, wykonawcy tez oferuja ale czesto chca miec na tym zarobek. Czy namiary tych wymienianych przez Ciebie skladow, ew betoniarni sa gdzies juz na forum i czy mozna na nie liczyc . Co do papierologii to dotychczas wszystko idzie gladko tyle ze odrolnienie utknelo w starostwie ale moze bedzie jeszcze w tym tygodniu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cysior 19.01.2007 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Witam.. czy moge spytac ile kosztowal Cie projekt inywidualny? Oczywiscie jesli to nie tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts