Beata Zygmunt 28.01.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Witaj! Miałaś szczęście z garażem. Mój niestety pofrunął dobre kilka metrów i się rozpłaszczył. Musiałam wszystko posprzątać, a to co pozostało z blaszaka rozłożyć. Ale to co najważniejsze - domek - pozostał nie tknięty przez te wiatry. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 29.01.2007 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Droga Beato, to niefajnie zbierać tak resztki garażu Ale trzeba się pozbierać i iść dalej (czytaj: budowac dalej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Zygmunt 01.03.2007 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Sylwka pisz co tam u Ciebie. Minął miesiąc i nic nie piszesz. A ludzie są głodni wiadomości Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 02.03.2007 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 nie ma sprawy, zrobie zdjecia i wrzuce na kompa. Pojawię się niebawem, by dostarczać rozrywki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 08.03.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Ha, przyłapałam Panią na zapytaniach o okna - czyżbyśmy już mieli murek do wprawiania okienek ? Zapobiegliwości - zazdroszczę i wieszczę wzorowy przebieg budowy pod puszczą z tak rozsądną inwestorką przy sterze! Pozdrawiam wiosennie oraz kobieco! j. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.03.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Tak, tak, na budowie coś ruszyło pod czujnym okiem inwestorki, a w dzienniku cisza jak makiem zasiał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Zygmunt 10.03.2007 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Witaj! Widzę, że jak się inwestorkę trochę "ponaciska" to i wpis w dzienniku się pojawł . Niby nic się nie dzieje a tyle spraw już załatwiłaś i dogadałaś. To też kosztuje wiele wysiłku. Pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.03.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Nasza budowa to był dziki galop ze skokami przez przeszkody, jakby ucieczka przed watahą wilków (konieczność płacenia za wynajem). Budowa jk69 pełna romantycznych zrywów i chwil zadumy nad... wszystkim. Budowa Sylwki przemyślana, zaplanowana, spokojnie do przodu, krok po kroku. Chyba to ostatnie brzmi najrozsądniej, więc i efekty powinny być niesamowite! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 13.03.2007 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 jeszcze raz wyrażę swoje niezadowolenie, że nie otrzymuję powiadomień... Agdu, dzieki za słowa wsparcia. To budujšce! Słyszałam, ze maxy kosztujš 5-7 PLN, a tak w ogole to ich nie ma. Wszystko moze i przemyslane, ale bez wariactwa sie nie obedzie. Wlasnie szukam stempli 2,75 wysokich 300 szt i tartaku coby mi krokiew wyprodukowal, a w glowie pustka. W ogole robi sie nieciekawie na rynku: nic nie ma, terminy straszne, a dostawcy tylko rece zacieraja. Negocjacje w tych czasach to jakis wyglup Inwestora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.03.2007 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Myśmy kupowali więźbę w górach - i tak była tańsza niż tutejsza. Jeżeli chcesz, to podam namiary.Stempli nie kupowaliśmy. Po prostu w odpowiednim momencie pojawiły się na budowie i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 14.03.2007 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 poprosze o namiary na wiezbe. Ja nie mam tak dobrze jak Ty, wszystko musze sama zalatwiac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.03.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Więźba - Tadeusz Zapała 018 331 30 81Oni robią więźbę mokrą świerkową lub jodłową. Jeżeli taka Ci odpowiada, to bierz. U nas nie było żadnych problemów, ale też i cieślę mieliśmy świetnego.Mają własny transport, więc załatwianie tego odpada.Zapytaj ich też o stemple. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 15.03.2007 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 agdus, dzieki, zamowie u niego, niestety stempli nie maja. Szukam dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.03.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 No, no! Ale ruszyłaś z kopyta! Już ściany rosną! To najmilszy etap budowy - szybko przybywa, decyzje już podjęte, wydatki do przełknięcia...Próbowałam rozpoznać coś znajomego na zdjeciach, żeby ewentualnie trafić, ale mi się nie udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 16.03.2007 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Przepraszam, ze jestem taka tajemnicza, ale teraz mam dosc goracy okres. Obiecuje, ze gdy sprawy sie wyprostuja zaprosze na budowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.03.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.03.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Cegiełki leżą równiutko - pewnie położenie każdej nadzorowali osobiście inwestorzy!Muszę się tam kiedyś wybrać na spacerek. Teraz już powinnam rozpoznać miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 27.03.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Sylwka! Tym razem mi wstyd - ale nie dostawałam powiadomień o wpisach w komentarzach Twoich, to i myślałam, że czekasz na bardzo wiosenną wiosnę do budowania! A tu taka niespodzianka! 1) gratuluję murów - są niezwykle równiutkie te cegiełki - podejtrzewam udział linijki i inwestorki! 2) gratuluję LOGISTYKI - to zupełnie zdumiewające, że - biorąc pod uwagę stan zaawansowania naszych budów - TY już masz glazurnika, a ja nie. 3) i wizje wysunkowe b.piękne - a komplet wypoczynkowy w salonie najbardziej - taki lekki i nie banalny!!!! Jestem pod wrażeniem! Mam nadzieję, że się (może po świętach?) jakoś wiosennie spotkamy - wybieram się Ci ja do Niepołomic a i owszem....... Nasza budowa to był dziki galop ze skokami przez przeszkody, jakby ucieczka przed watahą wilków (konieczność płacenia za wynajem). Budowa jk69 pełna romantycznych zrywów i chwil zadumy nad... wszystkim. Budowa Sylwki przemyślana, zaplanowana, spokojnie do przodu, krok po kroku. Chyba to ostatnie brzmi najrozsądniej, więc i efekty powinny być niesamowite! taaaaaa, jak się kończą romantyczne zrywy pod tą szerokością geograficzną każdy wie z historii - kosy na sztorc a potem kajdany. W najlepszym razie - Giertych w roli Ministra Edukacji .................... Czyli - będę walczyć do upadłego z wykańczającymi ekipami, potem mnie zamkną (na budowie zawsze się coś znajdzie w niezgodzie w prawem budowlanym) a na koniec dołożą kuratora w kapturze KLU-KLUX-KLANU!!!!!! Pozdrawiam wzorową inwestorkę - idziesz na czerwony pasek, jak nic!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 27.03.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 no tak w listopadzie krzyczałam to starszne!!!!! że ja dopiero taraz Was namierzyłam. chociaż to dopiero początek i z przyjemnością będę śledzić jak rosnie to CUDO. Projekt zwala z nóg, co tu dużo gadać. Miejsce tez pikne. Dzieciaki słodkie, moje szkrabki to tez 2001 Zuza i 2005 Kasper. Słodkie i pierońsko łobuzujące. Pozdrawiam Teraz mamy koniec marca i........? ale widze ze ni ejestem odosobniona kolezanka wyzej tez jest nieco zakrecona No, ale Sylwka będę Cię sledzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 27.03.2007 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Dziewczyny, jestescie super! Naprawde, te Wasze słowa wsparcia sa nieocenione! Dodaja sił. Jesli chodzi o cegly, to panowie je "fugowali" i z najwyzsza starannoscia omiatali miotelka. Podchodze do ekipy z rezerwa, ale nie moge na razie na nich psioczyc. Pewnego poranka przyjechalam na budowe i z drzeniem serca wzielam do rąk swych poziomice. Wszedzie piony i poziomy Cieplo mi sie na sercu zrobilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts