Graszka1970 26.09.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 noooooooooo, dzień dobry piękny dom SYLWKO Dachówka - nasza wymarzona. O takiej myśleliśmy. To Domino ? czy Tegelit ?, jeśli mogę zapytać. Na razie jesteśmy na etapie stanu "O" i raczej w tym roku nie będziemy mieli dachu a potem to może i pieniędzy na taki ekskluziw, ale pomarzyć to nie grzech.... Jeśli mogę to będę zaglądała. Zwłaszcza do kuchni, jak to kobita.. Pozdrawiam Graszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 26.09.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Doczytałam, że ta dachówka to Domino. Znając mojego męża to obetnie koszty na innych rzeczach a dachówkę wymarzoną kupi A tak na marginesie to będę całkiem bliską sąsiadką malmuc. W linii prostej to szkoła i kościół , czyli rzut beretem . Przeprowadzkę planowaliśmy na Boże Narodzenie 2008, ale teraz widze, że to raczej Boże Narodzenie 2009 będzie. Pozdrawiam Graszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 26.09.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 No i jestem kilka elewacji pochodzi od forumowiczów, mam nadzieje że sie nie pogniewaja http://images13.fotosik.pl/111/f877948e3864cf2emed.jpg http://images13.fotosik.pl/111/b43bafe7da0b1499med.jpg http://images28.fotosik.pl/89/a5f1c5ee63a63806m.jpg http://images27.fotosik.pl/89/9721416f840af812.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 27.09.2007 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Witaj Graszka, dziekuje bardzo. Zagladaj czesciej. Malmuc, dzieki za zdjecia, pomogly mi troche. Ide zatem rysować kuchnie i moze wrzuce jakies szkice dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 27.09.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Witaj Graszka, dziekuje bardzo. Zagladaj czesciej. Malmuc, dzieki za zdjecia, pomogly mi troche. Ide zatem rysować kuchnie i moze wrzuce jakies szkice dzisiaj. jak może ? dzisiaj wrzucisz, ja Ci to mówie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 19.10.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 składam zażalenie czekamy na szkice kuchni i innych tam podobnych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek1204 19.10.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Podaj proszę namiary na wykonawcę ogrodu zimowego, jaki masz w swoim domu. Super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 19.10.2007 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Jacek,bardzo dziekuje i bardzo prosze: Pan Mazur http://www.mazurokna.pl/Okna Pana Mazura znajdziesz tez u kilku innych forumowiczów np Editta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 19.10.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 No, dobra, masz, Malmuc, i nie marudz juz. chyba żartujesz! no way! już odpalam płytę : 1. kiedy będą meble kuchenne, w jakim kolorze? 2. jak pomalujesz sciany w kuchni, salonie i jadalni? 3. co postanowilas z elewacją? A jesli chodzi o podłogi to marzy mi sie parkiet, ale mój portfel ignoruje moje marzenia Nic u ciebie bym nie zmieniła, nie widze innego lepszego rozwiązania niz to które tak ładnie wykolorowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 19.10.2007 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Malmuc,ad.1. meble kuchenne beda w lutym , kolor bursztynowy podobny do parkietu,ad.2. sciany jasne ecru, akcenty na scianach bordo. Chcialabym sama sobie jakies egzotic znaki wymalowac, ale moje umiejetnosci ...ad.3. elewacja - chyba jednak zrobie boniowany tynk kawa z mlekiem tudziez ciemny beż oraz jasnobezowy tynk cienkowarstwowy. Widziałam ostatnio taki boniowany budynek, śliczny!No i of course deskowanie. I chyba zrobie deski na tarasach, tych gornych i dolnych, oczywiscie nie teraz, ale chyba jednak beda. No i te pregole z wijącymi się roślinkami. A do ogrodu marzą mi sie stare podkłady kolejowe.Co o tym sądzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 19.10.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Malmuc, ad.1. meble kuchenne beda w lutym jestes bezlistosna! ad.3. elewacja - chyba jednak zrobie boniowany tynk kawa z mlekiem tudziez ciemny beż oraz jasnobezowy tynk cienkowarstwowy. Widziałam ostatnio taki boniowany budynek, śliczny! No i of course deskowanie. I chyba zrobie deski na tarasach, tych gornych i dolnych, oczywiscie nie teraz, ale chyba jednak beda. No i te pregole z wijącymi się roślinkami. A do ogrodu marzą mi sie stare podkłady kolejowe. Co o tym sądzisz? masz jakies zdjecia takiego domu? gdzie boniowanie jest polączone z deskowaniem? tu należałoby postąpic ostroznie coby nie wyszedł misz masz, ktos ostatnio mi mowil o domu w ktorym jesy polączenie boniowania z deskowaniem, musze sobie przypomniec kto co i gdzie kolorki elewacji OK kupilas juz malmucowe płytki? taki sam kolor czy inny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 19.10.2007 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 kupilam! jak malmucowe to malmucowe, po prostu identico! Ale musze przyznac, ze sa naprawde ładne. Na razie widziałam je u Ciebie na zdjeciach, mam nadzieję, że jak je zobacze na zywo, to sie zakocham. Ja tak sobie beztrosko urzadzam. Elewacja - moze i masz racje, jak dasz rade jakies zdjecia wrzucic, to wrzucaj. Nie smuc sie, kuchnia nie bedzie jakas odjazdowa. Dodam, ze na sciany wrzuce jakies male płytki w kolorze Bianco, czyli biale chropowate. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.10.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Kiedy te wszystkie cuda można będzie oglądać? Czytam uważnie i rośnie moja ciekawość oraz apetyt na jakieś doznania estetyczne wysokich lotów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 06.11.2007 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 czesc agdus, przepraszam za pozna odpowiedz, ale nie mam ostatnio czasu.Czekam na ekipy, moze cos wreszcie drgnie w tym tygodniu.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.11.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Nie przejmuj się, też nie mam czasu. Wpadam na forum w celach terapeutycznych ostatnio. Ale może w tym tygodniu skończy mi się urwanie głowy, no chyba, że nową robotę podłapię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 04.12.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Zdjecia przy nastepnej wizycie. że co? za dwa miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 04.12.2007 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 malmuc,wiem ze chcesz zobaczyc swoje plytki w nowej konfiguracji, ale musze Cie potrzymac troche w niepewnosci. Zauwazylam, ze tez masz slodkiego synka. I slodka pannice. A jaka sobie wanne wybralas? Ja szukam koniecznie jakiejs prostokatnej i brakuje mi Twoich inspiracji. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 04.12.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 malmuc, wiem ze chcesz zobaczyc swoje plytki w nowej konfiguracji, ale musze Cie potrzymac troche w niepewnosci. Zauwazylam, ze tez masz slodkiego synka. I slodka pannice. A jaka sobie wanne wybralas? Ja szukam koniecznie jakiejs prostokatnej i brakuje mi Twoich inspiracji. Pozdro! tiaaaaaa dzieci Sylwko droga wanne totalnie olałam kupiłam jakąś tanioche z Koła, ale jest prostokątna podrzuc priva wysle Ci te miary lazienki dolnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 05.12.2007 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Taniocha z kola, cała malmuc. A potem jej kasy brakuje na porządny parkiet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.12.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 To teraz czekam niecierpliwie na spotkanie i podziwiane tego w realu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts