Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Budowy Domu pod Puszczą

SYLWKA

Recommended Posts

• Odpowiedzi 242
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Agdus ja prosta kobicina jestem. Jak wchodze do sklepu, to zawsze narzekam, ze maja za duzy wybor. :roll:

Zastanawiam sie nad postawieniem balii, dzieci szorowałabym takim wielkimi szczotami z duza ilością piany.

Agdus ja prosta kobicina jestem. Jak wchodze do sklepu, to zawsze narzekam, ze maja za duzy wybor. :roll:

Zastanawiam sie nad postawieniem balii, dzieci szorowałabym takim wielkimi szczotami z duza ilością piany.

:D

przyjade to zobaczyc :lol:

mogę? :wink:

Sylwka !

no zlituj sie i daj na coś popatrzeć :lol:

A zamiast wyszukanego kominka kaflowego zrobisz sobie palenisko z polnych kamieni?

• 2 weeks później...

jejku dlaczego ja do ciebie wcześniej nie trafiłam :roll: :o :evil: :evil: :evil:

piękny dom, piękna dachówka, a najbardziej zaszokowały mnie wasze ściany. murarz chyba pracował z linijką, tak czysto, równo, idealnie. mamo :o :D

i chyba widzę okna mazur, tak :roll: :wink: mam nadzieję, że jesteś zadowolona :wink:

od dziś systematycznie będę zaglądać :wink:

korzystając z okazji

http://img402.imageshack.us/img402/7417/kartkaaqq3.jpg

http://www.e-gify.strefa.pl/gify/okazjonalne/boze_narodzenie/boze_narodzenie30.gif

"Wesołych Świąt!

Bez zmartwień,

Z barszczem, z grzybami, z karpiem,

Z gościem, co niesie szczęście!

Czeka nań przecież miejsce.

Wesołych Świąt!

A w Święta,

Niech się snuje kolęda.

I gałązki świerkowe

Niech Wam pachną na zdrowie.

Wesołych Świąt!

A z Gwiazdką! -

Pod świeczek łuną jasną

Życzcie sobie - najwięcej:

Zwykłego, ludzkiego szczęścia"

A my Wam życzymy tego, czego zawsze się życzy: wesołych świąt i dużo szczęścia w Nowym Roku oraz... pięknej balii, wyszukanego paleniska i miękkiego posłania z siana... a przede wszystkim przeprowadzki w wymarzonym terminie i stylu!

• 3 weeks później...
  • 5 weeks później...

Wszystkich zainteresowanych informuje ze Sylwka juz nie długo pewnie wprowadzi sie :lol:

Praca wre az z komina dym leci (czytaj z Kominka) :wink:

Z tego co widze to w srodku juz sciany sa malowane a na zewnatrz trwaja prace porzadkowe.

Wiecej nic Wam nie powiem bo nie wiem czy nie dostanę opierdołki od inwestorki

Moze to jej taktyka zeby nic nie pisac a pewnego dnia zaskoczy nas wszystkich seria pieknych zdjec tak ze nam szczeki opadna :wink:

No to na spacer się nie muszę udawać. To i dobrze, bo pogoda nie zachęca do tego. Aparatu i tak bym nie brała, bo jeszcze ekipa by wezwała policję widząc obcą babę fotografującą cudzy domek.

Inwestorka pewnie nie ma pojęcia, co się w jej własnych komentarzach dzieje, więc "opierdołki" bym się nie obawiała.