SYLWKA 05.12.2007 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 zrozumiałam aluzję, juz stawiam wode na herbate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.12.2007 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Ja poproszę zieloną bez cukru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 06.12.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Taniocha z kola, cała malmuc. A potem jej kasy brakuje na porządny parkiet. Sylwka zaraz padniesz! wanna jakies 560 zł moja nebula drugi gat. 47 zł (przy czym stwierdzam ze nie wiem w czym mial byc gorszy od I gat) no widzisz jaka oszczedna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 06.12.2007 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 no wiem wiem, kazdy ma jakies priorytety, ja moge miec tansze dzrwi ale podłoga w salonie, jadalni i gabinecie bedzie cala w parkiecie jakies 60 metrow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.12.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Czy nadal szukasz ładnej wanny? http://images34.fotosik.pl/43/d7b3e82dbaff50dd.jpgNie pytaj, ile to kosztuje! http://images25.fotosik.pl/111/8052bef155bef3cf.jpgTa mi się też podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 07.12.2007 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Agdus ja prosta kobicina jestem. Jak wchodze do sklepu, to zawsze narzekam, ze maja za duzy wybor. Zastanawiam sie nad postawieniem balii, dzieci szorowałabym takim wielkimi szczotami z duza ilością piany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 07.12.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Agdus ja prosta kobicina jestem. Jak wchodze do sklepu, to zawsze narzekam, ze maja za duzy wybor. Zastanawiam sie nad postawieniem balii, dzieci szorowałabym takim wielkimi szczotami z duza ilością piany. Agdus ja prosta kobicina jestem. Jak wchodze do sklepu, to zawsze narzekam, ze maja za duzy wybor. Zastanawiam sie nad postawieniem balii, dzieci szorowałabym takim wielkimi szczotami z duza ilością piany. przyjade to zobaczyc mogę? Sylwka ! no zlituj sie i daj na coś popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.12.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Agdus ja prosta kobicina jestem. Jak wchodze do sklepu, to zawsze narzekam, ze maja za duzy wybor. Zastanawiam sie nad postawieniem balii, dzieci szorowałabym takim wielkimi szczotami z duza ilością piany. A zamiast wyszukanego kominka kaflowego zrobisz sobie palenisko z polnych kamieni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 07.12.2007 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 malmuc,nie ma na co patrzec, ale jak skoncza elewacje i posprzątam w środku, to na pewno zrobie zdjęcia. Pokażę mój prowizoryczny kibelek z komunistyczną firanką z syntetycznego materiału w kropki. agdus,no i posłanie z siana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 21.12.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 jejku dlaczego ja do ciebie wcześniej nie trafiłam piękny dom, piękna dachówka, a najbardziej zaszokowały mnie wasze ściany. murarz chyba pracował z linijką, tak czysto, równo, idealnie. mamo i chyba widzę okna mazur, tak mam nadzieję, że jesteś zadowolona od dziś systematycznie będę zaglądać korzystając z okazji http://img402.imageshack.us/img402/7417/kartkaaqq3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 21.12.2007 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Wesołych Świąt !!! http://www.opoka.org.pl/images/e-kartki/908.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.12.2007 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://www.e-gify.strefa.pl/gify/okazjonalne/boze_narodzenie/boze_narodzenie30.gif "Wesołych Świąt!Bez zmartwień,Z barszczem, z grzybami, z karpiem,Z gościem, co niesie szczęście!Czeka nań przecież miejsce.Wesołych Świąt!A w Święta,Niech się snuje kolęda.I gałązki świerkoweNiech Wam pachną na zdrowie.Wesołych Świąt!A z Gwiazdką! -Pod świeczek łuną jasnąŻyczcie sobie - najwięcej:Zwykłego, ludzkiego szczęścia" A my Wam życzymy tego, czego zawsze się życzy: wesołych świąt i dużo szczęścia w Nowym Roku oraz... pięknej balii, wyszukanego paleniska i miękkiego posłania z siana... a przede wszystkim przeprowadzki w wymarzonym terminie i stylu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 23.12.2007 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Bardzo Wam wszystkim dziękuję i zyczę Wam również pogodnych, nieśpiesznych Świąt Bożego Narodzenia, aby te chwile z najbliższymi trwały bez końca.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 09.01.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 prosze sie zameldowac z mnóstwem nowych fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.02.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Nie uważasz, że przesadziłaś z tym milczeniem? I proszę się tu nie zasłaniać brakiem zawiadomień, bo przecież logika i doświadczenie podpowiadają, że tak długo to na pewno cisza w komentarzach nie trwa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 15.02.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 SYLWKA pewnie pomaga meble w kuchni ustawiać . Czekamy na fotki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.02.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 No kurczę, chyba się wybiorę do jej domu, żeby sprawdzić, czy już mieszka i nie ma internetu, czy jeszcze się nie przeprowadziła i nas po prostu ignoruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 17.02.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Agduś, wybierz się do Niej i dowiedz się co w trawie piszczy i może aparat weź ze sobą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzes z Krakowa 17.02.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Wszystkich zainteresowanych informuje ze Sylwka juz nie długo pewnie wprowadzi sie Praca wre az z komina dym leci (czytaj z Kominka) Z tego co widze to w srodku juz sciany sa malowane a na zewnatrz trwaja prace porzadkowe. Wiecej nic Wam nie powiem bo nie wiem czy nie dostanę opierdołki od inwestorki Moze to jej taktyka zeby nic nie pisac a pewnego dnia zaskoczy nas wszystkich seria pieknych zdjec tak ze nam szczeki opadna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.02.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 No to na spacer się nie muszę udawać. To i dobrze, bo pogoda nie zachęca do tego. Aparatu i tak bym nie brała, bo jeszcze ekipa by wezwała policję widząc obcą babę fotografującą cudzy domek.Inwestorka pewnie nie ma pojęcia, co się w jej własnych komentarzach dzieje, więc "opierdołki" bym się nie obawiała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts