Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Najszybszy kredyt, prosze pomozcie!!

ablonski

Recommended Posts

witam

mam taki problem ze zlozylem prosbe o kredyt tylko w dwoch bankach, ale one dosyc mocno ociagaja sie z kredytem(mozna powiedizec ze od polowy marca przeciagaja rozne sprawy).

Dlatego zaraz moze stanac mi budowa a tego bym nie chcial...pytanie brzmi w jakim banku bardzo szybko przyznaja mi kredyt?

najchetniej w CHF ale moze byc w zlotowkach, nie mam problemu ze zdolnoscia kredytowa ani z pozyskaniem jakichkolwiek dokumentow, wazne zeby kredyt mozna bylo szybko splacic i uzyskac BARDZO SZYBKO

prosze pomozcie

pzdr

arek

moze troszke zle sprecyzowalem, chce miec mozliwosc nadplacania rat bez oplat, poprostu jak bedzie wiecej pieniazkow nie chce czekac az nazbieram 5000zl jak jest w bph...

pzdr

arek

ja zdecydowanie PKo BP polecam, dwa dni po złożeniu wniosku pojechałam podpisać juz umowę i tego samego dnia kasę dostałam.. pozdrawiam

Uwazasz ze kredyt to produkt z krotkim terminem do spozycia?... Tzn ze najwazniejsze jest szybkie jego przyznanie...

A dlaczego zlozyles wlasnie w tych bankach? Przypadkowo czy ze wzgledu na oferte? Czy w innych dostaniesz rownie dobre warunki?

Skoro masz taka super zdolnosc kredytowa, to chyba po pierwsze powinienes ich naciskac (czesto i zdecydowanie), zeby przyspieszyli procedure, bo przeciez bedziesz swietnym, pewnym klientem, a inne banki tylko czekaja, zeby Ci przyznac kredyt. Tylko czekasz wiec czy naciskasz?

Swoja droga... jesli bierzesz kredyt na dlugi czas, to szybkie nadplacanie jest bez sensu. Kredyt kosztuje powiedzmy miedzy 5 a 8%, a przeciez mozna zainwestowac wolna gotowke z wiekszym zyskiem... Czyli miec kredyt do splacenia, a rownoczesnie zbierac sobie kapital.

Pozdrawiam,

burgundczyk

chcialem budowac na kredyt, dlatego o kredyt staralem sie w marcu kiedy to zaczynalem fundamenty, teraz mamy koniec czerwca ja mam stan surowy zamkniety, brak kasy i brak wizji ze gemoney albo millenium dadza mi szybko kredyt. Wszystkie ostateczne terminy zostaly przez nich przekroczone dlatego(mimo wielokrotnych ich obietnic ze to juz ostatnie dni do decyzji) chce szybko isc do innego banku i szybko dostac kredyt. Tamte dwa banki zostaly wybrane ze wzgledu na warunki oferty, teraz zalezy mi na czasie, najwyzej za rok albo dwa dokonam refinansowania...