ablonski 27.06.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 witammam taki problem ze zlozylem prosbe o kredyt tylko w dwoch bankach, ale one dosyc mocno ociagaja sie z kredytem(mozna powiedizec ze od polowy marca przeciagaja rozne sprawy).Dlatego zaraz moze stanac mi budowa a tego bym nie chcial...pytanie brzmi w jakim banku bardzo szybko przyznaja mi kredyt?najchetniej w CHF ale moze byc w zlotowkach, nie mam problemu ze zdolnoscia kredytowa ani z pozyskaniem jakichkolwiek dokumentow, wazne zeby kredyt mozna bylo szybko splacic i uzyskac BARDZO SZYBKOprosze pomozciepzdrarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olenia 27.06.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 nie wiem w jakich bankach próbujesz, ale w PKOBP dostaliśmy bardzo szybko kredyt i pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ablonski 27.06.2006 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 a co to znaczy szybko?mozesz sprecyzowac?bede bardzo wdzieczny:)pozdraiwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 28.06.2006 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 też słyszałam że pko bp rozpatruje szybko wnioski (ja swój złożyłam wczoraj więc jeszcze nie wiem) w ing mówią że max 2 tyg od złożenia kompletnego wniosku do podpisania umowy.tak na marginesie jeżeli chcesz szybko spłacić to dlaczego chf?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ablonski 28.06.2006 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 moze troszke zle sprecyzowalem, chce miec mozliwosc nadplacania rat bez oplat, poprostu jak bedzie wiecej pieniazkow nie chce czekac az nazbieram 5000zl jak jest w bph...pzdrarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orzeszek_rania 28.06.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 moze troszke zle sprecyzowalem, chce miec mozliwosc nadplacania rat bez oplat, poprostu jak bedzie wiecej pieniazkow nie chce czekac az nazbieram 5000zl jak jest w bph... pzdr arek ja zdecydowanie PKo BP polecam, dwa dni po złożeniu wniosku pojechałam podpisać juz umowę i tego samego dnia kasę dostałam.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burgundczyk 28.06.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Uwazasz ze kredyt to produkt z krotkim terminem do spozycia?... Tzn ze najwazniejsze jest szybkie jego przyznanie... A dlaczego zlozyles wlasnie w tych bankach? Przypadkowo czy ze wzgledu na oferte? Czy w innych dostaniesz rownie dobre warunki? Skoro masz taka super zdolnosc kredytowa, to chyba po pierwsze powinienes ich naciskac (czesto i zdecydowanie), zeby przyspieszyli procedure, bo przeciez bedziesz swietnym, pewnym klientem, a inne banki tylko czekaja, zeby Ci przyznac kredyt. Tylko czekasz wiec czy naciskasz? Swoja droga... jesli bierzesz kredyt na dlugi czas, to szybkie nadplacanie jest bez sensu. Kredyt kosztuje powiedzmy miedzy 5 a 8%, a przeciez mozna zainwestowac wolna gotowke z wiekszym zyskiem... Czyli miec kredyt do splacenia, a rownoczesnie zbierac sobie kapital. Pozdrawiam,burgundczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ablonski 28.06.2006 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 chcialem budowac na kredyt, dlatego o kredyt staralem sie w marcu kiedy to zaczynalem fundamenty, teraz mamy koniec czerwca ja mam stan surowy zamkniety, brak kasy i brak wizji ze gemoney albo millenium dadza mi szybko kredyt. Wszystkie ostateczne terminy zostaly przez nich przekroczone dlatego(mimo wielokrotnych ich obietnic ze to juz ostatnie dni do decyzji) chce szybko isc do innego banku i szybko dostac kredyt. Tamte dwa banki zostaly wybrane ze wzgledu na warunki oferty, teraz zalezy mi na czasie, najwyzej za rok albo dwa dokonam refinansowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulenka71 29.06.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 W PKO BP możliwie szybko dostaniesz kredyt,pod warunkiem że złożysz komplet dokumentów.Poczekasz może ok.1 tyg.Ja brałam u nich w złotówkach 150000. Marżę mam 0,9 % a prowizję -0,3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts