hanka55 27.06.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 http://www.mFoto.pl/uploads/1066/astilboides_tabularis_001_7fd2f.jpg Jeśli macie takowe, spróbujcie! Gorąco namawiam do optycznego punktowania i rozszerzania ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heniek 28.06.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Witam.Pomysł ciekawy, tylko czy zwykłe lustra wytrzymają dłużej warunki atmosferyczne?Zaciekawił mnie Twój chodnik (taras?). Czy to Ty układałaś? Jak się spisuje? Domyslam się, że podkład i wypełnienie to piasek. Pozdrawiam, Heniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka55 28.06.2006 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Nie, to nie moje zdjęcie, ani nie z mojego ogródka. Przypadkowo je ściagnęłam szukając tej odmiany rogdresji ( juz mam). Ale ..u siebie mam małę lustro łazienkowe zawieszone na płocie za rododendronem Zwielokratnia ilośc kwiatów, chroni przed przeciągiem i daje kapitalne, świetlne refleksy podczas słonecznej pogody. Widziałam lustra osadzone w murowanych ogrodzeniach, umieszczone w łukach niczym wypełnienie arkady. Fantastyczny efekt- optyczne podwojenie wilkości ogródka lub...wyeksponowanie ciekawego miejsca. A jak długo wytrzymają? Jak to lustra, muszą mieć przewiwe od tyłu, by nie gromadziła się wilgoć, więc albo podkładki gumowe, dystansowe, albo klejenie na packi silkonowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jag_24 30.06.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 w jednym z numerów Muratora były artykuł jak optycznie zwiększyc pwoierzcjnię ogrodu. Były tam właśnie zdjęcia z lustrami. Naprawdę super wygląda. Jak znajdę takowe zdjęcia to wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts