Gość 14.03.2003 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 Wielki kant uważjcie dałem sie nabrac choć w porę sie zoriętowałem straciłem tylko 750 zł ale to dlatych złodzieji i tak o wiele za duzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 14.03.2003 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 Nie, nie zorientowałeś się w porę. Dałeś się nabrać na stary numer kredytu argentyńskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avzi 14.03.2003 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 Rok temu znajomy opowiedział mi w przypływie podniecenia, że znalazł rewelacyjny "bank" z sensacyjnym oprocentowaniem. Nie chciał mi uwierzyć, że to stary argentyński kant. Poradziłem mu więc, żeby zrobił mały test uczciwości oferty i poprosił o ksero umowy do domu. Oczywiście, nie dali mu jej zasłaniając się tajemnicą handlową, he, he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts