BKOC 28.06.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 JESTEM OBECNIE NA ETAPIE WYBORU PROJEKTU,A RACZEJ JUŻ WYBRAŁAM TYLKO INTERESUJE MNIE JAKIEGO KOSZTU BUDOWY MOGE SIĘ SPODZIEWAĆ. JEST TO PROJEKT Z KATALOGU DOMY W STYLU:"TERCJA"/CE DOM PARTEROWY Z DACHEM 4-RO SPADOWYM,POW.ZABUDOWY 185M2 POW.UŻYTKOWA 128M2,NIE PODPIWNICZONY. CZEKAM NA ODPOWIEDZI BEATA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekAga 28.06.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 witam,my budujemy podobnie, zajrzyj sobie:http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=74391tam opisaliśmy koszty całej robocizny pod klucz, a materiały? jak sie policytujesz z dostawcami to zaoszczędzisz ale ceny są płynne, i to bardzo i oscylują rosnąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts