cronin 26.01.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 OO dzięki właśnie czegoś takiego szukałam, tylko ja bez drenażu i odwodnienia bo kompletnie nie mam gdzie tego odprowadzić, musiałabym wykopać staw na końcu działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MORHOT 26.01.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Cieszę się, że pomogłem Jeśli nie masz gdzie odprowadzić wody z drenażu, to co zrobisz z deszczówką z rynien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sieluck 26.01.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Polecam poczytać na stronie producent jak wykonać prawidłowo izolacje przeciw-wodną lub przeciw-wilgociową fundamentów str. 6-10 http://www.izohan.pl/do_modyfikacji/fscommand/pdf/system_izolacja_dachow_i_fundamentow.pdf Wszystko ładnie opisane i rozrysowane.....bez problemów można dojść co po czym i kiedy. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 27.01.2011 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 albo zrobię zbiornik na deszczówkę, zużywać będę do podlewania, i myślałam o pseudo-stawie wypełnionym żwirem na końcu działki, i tak pewnie będę musiała zdrenować działkę, zrobić sączki, coś w ten deseń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalz2x 27.02.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Czy ktos stosował z Was smarowidła do scian fundamentowych IZOHAN Izolbud WL i Izolbud WM Dzis gośc mi zaproponował cene za WL 97 zł. a za WM 155 zł oczywiscie wiadra 20 kg Witam. Uzylem calego systemu IZOHAN u siebie. Wykorzystywalem DYSPERBIT, IZOHAN WK i IZOHAN WM 2K. Michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts