Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ja kupiłem te drzwi z (chyba) 10% upustem w Belpol-u Jastrzębie Zdrój, ale nie bardzo chcieli się targować.

Są to tanie drzwi więc trudno się spodziewać jakości i klasy drzwi kilkakrotnie droższych. Ja mam stylus z okleiną dębową (jeszcze w paczkach) i bardzo mi się podobają. Do piwnicy kupiłem taniutkie skrzydła w kolorze mahoń lub calvados - już nie pamiętam (generalnie ciemne). Po przywiezieniu ze sklepu przyglądałem się skrzydłom czy nie mają jakichś ewidentnych felerów, lub czy nie odbiegają od tego co było na wystawce w salonie. Okazało się, że wszystko jest jak najbardziej OK. Na dąb zdecydowałem się na 3 minuty przed zakupem. Ta okleina jest bardzo podobna (fakturą) do forniru więc wyglądają na "coś lepszego" 8). Nawet szwagierek, z którym je rozładowywałem powiedział: to jest fornir nie? :) :) :) :)

Do tych drzwi przekonał mnie korzystny stosunek wygląd/cena. Nie twierdzę i nie wierzę że są to super hiper ekstra mega giga solidne drzwi jednak porównując je z tymi, które mam w bloku (malowane białą olejną :D) są po prostu boskie :lol: :lol: :lol:

https://forum.murator.pl/topic/56544-dre-upusty/#findComment-1249065