Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

dzit, dzabij dzięki za odzew.

Dzit bardzo proszę,prześlij zdjęcia na adres:[email protected] lub [email protected] z góry serdeczne dzięki.

Dzit, ja jestem dopiero na etapie zakupu projektu dzisiaj będę miała mapki geodezyjne - chyba :roll:

Jak myślicie, czy dałoby się ten duży pokój z balkonem podzielić na dwa mniejsze, włączając uprzednio do niego część powierzchni łazienki, która jest w projekcie?(wolałabym, żeby dzieci miały sypialnie od ogrodu) , łazienkę przeniosłabym do jednego z pokoi od frontu. Podpowiedzcie coś proszę, bo nie bardzo umiem sobie to wyobrazić mając do dyspozycji tylko rysunek.

Aha, i co z wc na dole? Zostawiliście tak jak w projekcie,czy coś zmienialiście??

Pzdr.

• Odpowiedzi 64
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Na moje oko można śmiało podzielić i zamienić miejscami pokoje z sypialnią ale jeden z pokoi będzie krótszy o metr - klatka schodowa. Drugie ograniczenie to podcień od frontu - ograniczenie dotyczy pionu kanalizacyjnego (łazienka musi byc raczej od strony ściany zewnętrznej.

BTW, gdzie budujesz pod Waw-ą ?

dzit, je też poproszę o fotki, chętnie wnętrza [email protected]

Dzieki & Pozdrawiam

Dawid

Będziemy się budować w Józefowie pod W-wą, ale ruszymy pewnie na wiosnę.Wczoraj geodeta dał nam mapki, w piątek jedziemy do architekta kupić projekt i zarazem zlecić jego adaptację. Mam nadzieję, że przez zimę wyrobimy się z papierkologią do pozwolenia na budowę. Pzdr.

A jak tam u Ciebie na budowie??

Narazie cisza, wczoraj przyjechala pierwsza dostawa pustaków, jak nic się nie zmieni to ściany mają zacząć powstawać od przyszłej środy. Narazie zagęszcza się piasek w fundamencie :-)

Mi cała kwitologia zajeła okres od czerwca (wtedy wybraliśmy projekt) do 10 grudnia 2006. W tym równo 2 m-ce w starostwie leżał zestaw dokumentów, oczywiście rozchodziło się o jakieś drobiazgi ktorych brakowało (albo nagle potrzeba było czegoś nowego).

Pzdr

Dawid

• 2 years później...