Gość 14.03.2003 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 Jak dobrać kolory roślin w ogrodzie do parterówki z zielonym dachem i jasnożółtymi ścianami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaga35 14.03.2003 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 Anonimowy, a Pan Bóg czyta i ma ubaw Może być cała tęcza, wszystko pasuje!! Co tylko sobie wymarzysz! Życzę dużo fantazji i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Osówka 16.03.2003 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2003 No koniecznie żółte i na zielonych łodyżkach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 17.03.2003 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 A ja posadziłabym odmiany roślin o szaro niebieskich liściach.Mogę podać kilka nazw:jodła szlachetna "Glauca"cyprysik Lawsona "Dart's Blue Ribbon"jałowiec pospolity "Hibernica"jałowiec rozwsłany "Nana",jałowiec łuskany "Blue Star"świerk biały "Sander's Blue",świerk kłujący "Iseli Fastigiata"trochę pnączy kwitnących na niebieskopowojnik "Pamela Jackman","The President","Multi Blue",Arabella","Cecille"glicynia chińska "Prolific"Byliny kwitnące na niebieskodąbrówka rozłogowa "Atropurpurea"dzwonek drobny,goryczka bezłodygowadziewanna,funkia"Halcyonn"oraz trawa o zabarwieniu niebieskim Helictotrichon semperiensmoże ktoś zna jeszcze inne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.03.2003 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 Kasiorek, jesteś genialna! Twój pomysł podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts