Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

blat do kuchni weglowej

Kien

Recommended Posts

Ludziska, pomóżcie, gdzie kupic w Warszawie lub okolicach (jak bedzie trzeba to pojadę dalej) żeliwny blat do kuchni węglowej na fajerki (takiej jak u babci na wsi). i kafle też - ale z tym mniejszy kłopot. Podobno w Leroy'u mają na zamówienie. Nie nazywają tego jednak kuchnią węglową tylko kominkiem kaflowym (czy coś takiego). Przeszukaliśmy chyba wszystkie wątki na ten temat ale info o sklepach z tego typu artykułami nie ma. Pomóżcie. pls.

Jestem bezpośrednio po takiej inwestycji. Płyty z fajerkami i bez, drzwiczki, ruszt, opasanie, szyber itp. kupiłem w magazynie GS w Radzyminie. Kafle w Wesołej bezpośrednio u producenta w cenie 1/4 jak w markecie. Glina, kupiłem (20PLN) w cegielni nie wypaloną zniszczoną cegłę i namoczyłem. Piach i gruz ceglany własny. Zdun (uwaga wymierająca specjalność) postawił mi kuchnię za 300 PLN w jeden dzień. Całość ok 1000PLN. Jeśli ktoś jest zainteresowany to szczegóły na priv.

• 4 years później...
Jestem bezpośrednio po takiej inwestycji. Płyty z fajerkami i bez, drzwiczki, ruszt, opasanie, szyber itp. kupiłem w magazynie GS w Radzyminie. Kafle w Wesołej bezpośrednio u producenta w cenie 1/4 jak w markecie. Glina, kupiłem (20PLN) w cegielni nie wypaloną zniszczoną cegłę i namoczyłem. Piach i gruz ceglany własny. Zdun (uwaga wymierająca specjalność) postawił mi kuchnię za 300 PLN w jeden dzień. Całość ok 1000PLN. Jeśli ktoś jest zainteresowany to szczegóły na priv.

Witam,

ja potrzebuję szczegółów, pls o kontakt