Gusiek 29.06.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Czy ktoś może mi zdradzić jak w rzeczywistości sprawdza się szmbo ekologiczne z drenażem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzejzs 29.06.2006 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Eksploatuję od pół roku i jestem bardzo zadowolony. Brak zapachów i jakichkolwiek problemów polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gusiek 30.06.2006 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 czy możesz napisać jakiej firmy masz szambo bo jest ich trochę i trudno wybrać a najlepsza jest opinia praktyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remus 30.06.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Ja również użytkuję od roku bez najmniejszych problemów. Mam oczyszczalnię z drenażem firmy SOTRALENTZ (czy jakoś tak) 3000 l Żadnych zapachów, problemów a przede wszystkim jeszcze go ani razu nie wybierałem, kiedy sąsiedzi normalne szambo wybierają raz w miesiącu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 30.06.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Szambo z drenażem ? Czy chodzi wam o POS?Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gusiek 01.07.2006 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Szambo z drenażem ? Czy chodzi wam o POS? Jacek A to nie to samo? tylko nie bijcie nio takie "robaczki" ,dreny itp rzeczy. Ado tych co użytkują czy używacie jakiś specjalnych środków do prznia i mycia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gusiek 01.07.2006 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 przepraszam za literówki miało być "prania" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts