Fil5 26.01.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Hej Formowicze!Czy może ktoś z okolic Poznania postawił już taki domek??? Bardzo podoba mi sie ten projekt ale ciekwa jestem jak wyglada on w rzeczywistości?Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuś 26.01.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 nam też bardzo się on podoba, co więcej jesteśmy na 90 % przekonani, że to właśnie go będziemy budować. nam nadzieję, że się ktoś odezwie nie tylko z Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muti 29.06.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Czy ktos Buduje ten domek Bede wdzięczna za wszystkie rady. Na wiosne zaczynam budować domek Przydałyby mi sie jakies cenne rady Bardzo prosze o pomoc Mój Email to [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts