emen 16.11.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 A czy ja mógłbym wprzódy prosić o namiary na to prawo budowlane (jakiś nr Dz. U. poz.) a stosowne przepisy sobie znajdę. Ponawiam jednak prośbę o informację w sprawie daszku nad śmietnikiem - jest wymagany czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 17.11.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 A czy ja mógłbym wprzódy prosić o namiary na to prawo budowlane (jakiś nr Dz. U. poz.) a stosowne przepisy sobie znajdę. Ustawy z dnia 07.07.1994 roku Prawo budowlane / tekst jednolity Dz.U. z 2006 roku Nr 156, poz. 1118 / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 17.11.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Emen jaki masz projekt ?. Czy to nie jest od lipińśkich . jeśli tak to napisz jaki ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emen 17.11.2006 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Dzięki za namiary LMP 103 trochę zaadaptowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 18.11.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Dzięki za namiary LMP 103 trochę zaadaptowany Z nieba mi spadłeś bo ja właśnie mam zamiar taki sam budować też z niewielkimi zmianami. Chetnie bym skorzystał z Twoich opinii na temat ego domku. Najbardziej mnie interesuje przybliżny koszt stanu surowego , jak byś mógł mi na priva napisać koszt i jakie zmiany wprowadziłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyzmund 29.11.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 A ja chciałbym zapytać, czy 3m od granicy działki obowiązuje również przy granicy z ulicą? Chodzi mi o budynek wielorodzinny. Widziałem wiele śmietników przy chodniku w domach jednorodzinnych ale nie wiem czy mogę tak zrobić budując wg obecnych przepisów i przy budynku wielorodzinnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts