MISIAKI 14.03.2003 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 Zamierzam kupić okna z tworzywa firmy Goran z Lublina, profil GEALAN, okucia ROTO.a MOŻE Z DREWNA LEPIEJ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 14.03.2003 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 Mam okna i drzwi z tej firmy. Drewniane, mahoń meranti w kolorze teak. Przepiękne i wyglądają na solidnie zrobione. Okna są gdzieś od listopada, przetrwały bez żadnych problemów zimę i roboty różniaste wewnątrz. Bardzo jestem zadowolona z tego wyboru. Drzwi były zrobione w/g mojego projektu i wyglądają naprawdę bardzo fajnie, bo obok wejścia jest wykusz i w związku z tym są bardzo duże okna. Teraz czekam - jak wszyscy - na wiosnę, żeby postawić kropkę nad i, czyli skończyć elewację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 14.03.2003 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 Luśka, a czy wstawiałaś okna po tynkach wewnetrznych czy tez przed ich połozeniem.Napewno gdzieś o tym wspomniałaś, lecz jakos umknęlo to mojejuwadze.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 14.03.2003 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 Gajka, najpierw były tynki, potem okna i od razu zrobione były węgarki. W takim stanie jest do dziś. Acha, pardon, doszły jeszcze parapety zewnętrzne i wewnętrzne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 14.03.2003 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 Dzięki. Niezmiernie podobaja mi sie te okna, mam nadzieje miec takowe. edytyję by wyjasnić "te", to znaczy okna jakie Ty, Luśka, masz. [ Ta wiadomość była edytowana przez: Gajka dnia 2003-03-14 19:48 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 14.03.2003 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 No to życzę Ci takich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 14.03.2003 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 http://www.ifb.pl/~qba/ikonki/mordki2/058.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbyniu 14.03.2003 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 Kupilem przed paroma tygodniami 12 okien i 2 szt. drzwi balkonowych firmy GORAN, wykonanych z meranti w kolorze "stara sosna"Na razie oczywiscie niewiele wiem na temat ich trwalosci, jednakbardzo mi sie podoba ich staranne wykonanie i jakosc obrobek, dodatkow itd. PozdrZbyniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Legion 16.03.2003 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2003 Mam te plastiki na profilu Gealan - takim zaokraglonym - barwione w masie + okleina obustronna. okna sa po prostu zajebiste (mozna zapomniec o przypadkowym uszkodzeniu mechanicznym okleiny - kilkukrotne udezenie mlotkiem nie stanowi problemu), wygladaja extra - kazdy kto przyjdzie pyta z jakiego drewna te okna no i cena nizsza niz drwnianych - trza sie targowac i to ostro - ja "ubilem" 30% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts