w.darek 14.03.2003 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 Może mi ktoś pomoże jaki piec viesmann czy viadrus?Proszę o róznice {oprócz ceny},co lepsze?A do użytkowników wymiane doświadczeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.03.2003 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 Też zadałem podobne pytanie ale bez odzewu.Myślę że temat jest zbyt oklepany.Mi gość powiedział że w środku to to niczym wielkim się nie różni.Palniki prawie większość firm bierze z Włoch,pompy wszyscy stosują te same,jedyna różnica to nazwa.Ja osobiście będę skłaniał się ku Viadrusowi:cena,a i firma wykonawcza mojego CO ma umowę serwisową z producentem.Ale kto wie może dowiem się ciekawych rzeczy o Viadrusie i decyzja wypadnie na inne piece.Ostatnio rozmawiałem z użytkownikiem Aristona Geomat-a (stojący,żeliwny)i facet zdecydowanie odradził mi ten piec.U niego nie wytrzymał nawet sezonu!!Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.03.2003 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 Cześć to znowu ja Anonimowy.Jestem po rozmowie z gościem który używa Viadrusa(na gaz)i jest z niego zadowolony.Myślę że podjąłem decyzję (jedynie słuszną). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.03.2003 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 Nie wytrzymał sezonu bo może żle była wykonana instalacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.03.2003 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 Nie,gość twierdzi że zalało mu palnik.Ale co i jak to się nie dopytywałem.Poza tym to miał jeszcze 3 awarie aristona i ma go powoli dosyć.Ja też bym miał dość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 26.03.2003 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 Zrozumcie że jest to wykonane przez ludzi i ma sie prawo zepsuć .Nikt nie zagwarantuję żę ten lub inny kocioł się nie zepsuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zedgrajewo 27.03.2003 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 A może DeDietriech lub Broetje? Mniej u nas znane ale w Europie podobno potentaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stanley 27.03.2003 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 A co myślicie o firmie urlich? Znalazłem ich oferte w sieci: http://www.ulrich.com.pl Jest całkiem ciekawa (ceny ), tylko, że na stronach jest tyle marketingu, aż za dużo i jakoś mi to coś dziwnie pachnie. Może ktoś się spotkał z ich produktem? jakieś wrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts