Nasz Domek 30.06.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 kupię w dobrej cenie....forum regionalne nie za bardzo pomogło....może akurat ktoś ma dobry kontakt....i się podzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.06.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 odpisala ci Didi......ze ma namiarek...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz Domek 30.06.2006 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Droga Tesko ,przeszukałam nasze forum ale jedyny post od Didi to ten że ma ziemię dobrą ale drogą....a mi już nie zależy na super glebie wszystko będzie lepsze niż nasza glinka....a budżet domowy wisi na jednym włosku....bo wielka głodna "gęba"wciąż chce jeść....to mowa o naszym domku...ukochanym z resztą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.06.2006 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Droga Tesko ,przeszukałam nasze forum ale jedyny post od Didi to ten że ma ziemię dobrą ale drogą....a mi już nie zależy na super glebie wszystko będzie lepsze niż nasza glinka....a budżet domowy wisi na jednym włosku....bo wielka głodna "gęba"wciąż chce jeść....to mowa o naszym domku...ukochanym z resztą.... zerknij na privka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.06.2006 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Droga Tesko ,przeszukałam nasze forum ale jedyny post od Didi to ten że ma ziemię dobrą ale drogą....a mi już nie zależy na super glebie wszystko będzie lepsze niż nasza glinka....a budżet domowy wisi na jednym włosku....bo wielka głodna "gęba"wciąż chce jeść....to mowa o naszym domku...ukochanym z resztą.... ziemia - Mariusz 600214849 ziemia Zbyszek 602636892 bralam od zbyszka.ziemia byla oki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts