Janussz 30.06.2006 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Pozdrawiamy konkursowiczów. Miło nam... To ilu Was tam przy jednym komputerze siedzi? Także pozdrawiam. PS.Obstawiam 17 sierpnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 03.07.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 08.08.06 w urodziny mojej dzieci, ale to może być za prędko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.07.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Cosik Redakcja mało od piątku udzielająca się Chyba trzeba jakąs zadymę zrobić , bo terminy sierpniowe mocno zagrożone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.08.2006 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Redakcji tylko dwa posciki zostały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 28.08.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Z ostatnią wiadomościa nie będziemy się spieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.08.2006 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 no ja mysle a jakby juz sie Redakcji zachciało to mozna brać przykład z naszego kolegi Patataja http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=76983 tak a propos ..domek ma dosc ciekawy , mozna by go w muratorze opisać ( oczywiscie fotka tej drugiej połowy musi być musowo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.09.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 no i mamy odpowiedz.. prawidlowa data to 5 września 2006 pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.09.2006 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Cholera ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 05.09.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Cholera ... Co cholera, szampana bys tu jakiegoś postawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 05.09.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Z rachunku wychodzi że za 63 dni ale trzeba wziąć poprawkę na sezon urlopowy. Obstawiam początek października, np. niech to będzie 3.10.2006 Cholerka, niepotrzebnie brałam poprawkę na sezon urlopowy... Może będą nagrody pocieszenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.09.2006 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Cholera ... Co cholera, szampana bys tu jakiegoś postawił obstawiałem 2-polowe wrzesnia Maxi była blisko - niech stawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.09.2006 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Druga dekada września Oprócz nagrody kubek mile widziany Co prawda zmieniłam potem zdanie , ale jak w konkursie , pierwsza odpowiedź sie liczy Poza tym to było w piątek późnym popołudniem , prawdopodobnie już byłam ździebko zmęczona Powiem więcej - na pewno byłam "zmeczona" , pisałam po " głębszym " namyśle http://bransoletka.blox.pl/resource/szampan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.09.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Chciałabym podziękować Redakcji za piękny Kubek Nie wiem co prawda czy dostałam go za trafne wytypowanie 1000-nego wpisu Redakcji czy za udział w sondażu Redakcji - Co się Wam sprawdziło ,polecam . Najważniejsze że mam własny Kubek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 27.09.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 A propos kubka to pierwszego dnia jego w pracy szlag trafił uchwyt... nie wiem kto i nie wiem za co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.09.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Amoże Redakcja ma kubanek dla tych najgorszych ??? taki co nie ma ucha i nie ma dna? a ma logo muratora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 27.09.2006 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Amoże Redakcja ma kubanek dla tych najgorszych ??? taki co nie ma ucha i nie ma dna? a ma logo muratora? zrob konkurs na najbardziej nielubianych forumowiczow na tym forum ... ps. mozesz mnie wpisać -masz moja zgode mysle ze Redakcja odpowiednio nagrodzi "wybranych" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 28.09.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 A propos kubka to pierwszego dnia jego w pracy szlag trafił uchwyt... nie wiem kto i nie wiem za co. Ale zawsze możesz w nim długopisy trzymać Albo kwiaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 28.09.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 A propos kubka to pierwszego dnia jego w pracy szlag trafił uchwyt... nie wiem kto i nie wiem za co. Ale zawsze możesz w nim długopisy trzymać Albo kwiaty Skąd wiesz, że Mały trzyma kwiaty na biurku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 28.09.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 A propos kubka to pierwszego dnia jego w pracy szlag trafił uchwyt... nie wiem kto i nie wiem za co. Ale zawsze możesz w nim długopisy trzymać Albo kwiaty Skąd wiesz, że Mały trzyma kwiaty na biurku? No nie wiem , ale jakby je dostał to gdzieś je musi umieścić Np. taki bukiet stokrotek by się pięknie w czerwonym kubeczku prezentował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 28.09.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 A propos kubka to pierwszego dnia jego w pracy szlag trafił uchwyt... nie wiem kto i nie wiem za co. Ale zawsze możesz w nim długopisy trzymać Albo kwiaty Skąd wiesz, że Mały trzyma kwiaty na biurku? No nie wiem , ale jakby je dostał to gdzieś je musi umieścić Np. taki bukiet stokrotek by się pięknie w czerwonym kubeczku prezentował Tia jasne, ale musiałbym je wozić na desce rozdzielczej... - już prawie zapomniałem jak to jest przy biurku. (albo na biurku ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts