michal_m 29.09.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 A propos kubka to pierwszego dnia jego w pracy szlag trafił uchwyt... nie wiem kto i nie wiem za co. Ale zawsze możesz w nim długopisy trzymać Albo kwiaty Skąd wiesz, że Mały trzyma kwiaty na biurku? No nie wiem , ale jakby je dostał to gdzieś je musi umieścić Np. taki bukiet stokrotek by się pięknie w czerwonym kubeczku prezentował Tia jasne, ale musiałbym je wozić na desce rozdzielczej... - już prawie zapomniałem jak to jest przy biurku. (albo na biurku ). No, to jak się wozi kubek na desce rozdzielczej, to ucho może się urwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 29.09.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 A jak się w biegu wciąga chemię z maców itp to można co najwyżej urwać słomkę od coli... albo ją odgryźć jak przy 100...coś tam ktoś zmienia znienacka pas ruchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts