Beata Zygmunt 07.10.2007 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Jeśli chodzi o luksfery to są podświetlane tylko te w garderobie. Trzy małe światełka w podłodze w przedpokoju. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa i Marek 09.10.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 witajcie dziękujemy za ciepłe słowa bardzo byśmy chcieli zamieszkać już w naszym upragnionym domku, ale jeszcze troszke wykończeniówki przed nami. Ale i Wasz domek niczego sobie cieszymy się również :). Jaką kostkę macie przed domem i co jest na obrzeżach?? Powodzenia i wytrwałości:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 21.10.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Czy mógłbym prosić o zdjęcie, jak najbliższe następującego detalu:wykończenie tzn. podbitka i ocieplenie tej cześci dachu i murów, gdzie dach z domu styka się z dachem od garażu? PLus praę słow komentarza? Po zrobieniu deskowania mam tam z obu stron dziury i nie mam pojęcia jak je załatać. Czy domurować fragment, czy jakoś inacej to rozwiązać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Zygmunt 23.10.2007 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 U nas też jest w tym miejscu dziura. Zwrócił nam uwagę na ten fakt pan, który robił podbitkę (możliwość wejścia ptaków i robienia gniazd). Poprosiliśmy pana, który robił nam dach i obróbki blacharskie, aby zaszczycił nas swoją obecnością i zobaczył co da się zrobić w tej materii. Powiedział po oględzinach, że wykończy nam to ładnie blachą i wszystko będzie ok. Ma być w piątek lub sobotę. Jak tylko się zjawi i zrobi co trzeba to zrobię zdjęcia jak to wygląda. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.10.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Och, jak się zrobiło u Was "domowo" i ślicznie. Teraz to już jesteście wygrani. Gratulacje Czy mogłabym się dowiedzieć w jakich kolorach i jakiej firmy macie okna, kolor podbitki jakie farby, oraz o kolor i firmę dachówki. Bardzo ładnie to wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 25.10.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Dziekuję za odpowiedź w sprawie luksferów Rozumiem twoje zniecierpliwienie opóźnieniami, mam to samo, każdy tydzień, ba dzień zwłoki oddala moment przeprowadzki Zauważyłam u ciebie piękne schody i drzwi wewnetrzne. Czy moge dopytać się o kolor schodów i firmę oraz kolor drzwi wewnętrznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Zygmunt 27.10.2007 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Witaj Amtla ! Dzięki za miłe słowa i gratulacje. Jeśli chodzi o pytania to odpowiadam: - okna rodzimej firmy BUDVAR - PCV złoty dąb, - podbitka firmy GAMRAT z PCV - tzw. podsufitka typu siding drewnopodobna koloru złoty dąb, - dachówka firmy KORAMIC L-15 czerwona - powlekana tzw. Angoba. Renka ! Jeśli chodzi o schody to były robione na zamówienie, kolor wybierał nasz pan architekt. Najpierw stolarz zrobił nam na zamówienie drzwi wewnętrzne, a potem pan od schodów robił schody pod kolor drzwi. Ale jaki to kolor to za chiny nie wiem. Pokazał nam próbki, spodobały się i tyle. Gdyby mi się kiedyś napatoczył ten stolarz to zapytam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 29.10.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Bardzo dziękuję za odpowiedź Czy mogłabym jeszcze prosić o fotkę podbitki w zbliżeniu? Rozumiem, że jesteście teraz zajęci, ale może jednak się uda? Z daleka, wszystko razem wygląda SUPER Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 31.10.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Czy na jednym ze zdjęc góry we wnęce masz zaplanowane łóżko?My tam mamy garderobę. I nie mamy tam grzejnika. W zimie tam jest najzimniej (z 4 stopnie chlodniej). Założyliśmy sobie drzwi harmonijkowe i po prostu w zimie zamykamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulinaPawe 02.11.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Super już wszystko widać Zazdraszczam i to bardzo. Nasz Modrzew na razie się suszy-strop zalany. Do końca roku powinnismy miec juz cały dach. A wykończeniówka od wiosny. Bardzo fajny pomysł w pokoju na gorze z biurkiem i pólkami. Chyba spapuguję . No i drzwi!! Napisz o ile to nie tajemnica ile takie drzwi kosztowały. Trzymam kciuki za dalsze prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Zygmunt 03.11.2007 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Tak tam mamy łóżko. Już grzejniki u nas chodzą, ale tam wcale nie jest zimno. Sprawdzamy codziennie bo nas wystraszyłaś tą wiadomością. A piec nie chodzi jeszcze całą parą więc myślę że będzie dobrze. Dzięki za pochwały. To zasługa po części naszego architekta. Jeśli chodzi o drzwi wewnętrzne to koszt 1200 zł. Ale się opłacało bo są takie inne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 05.11.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 To moze u nas jest zimniej bo zabudowaliśmy te wnekę i nie ma wymiany powietrza. Teraz załuję, że choć mini grzejniczka tam nie wlożyliśmy. Powodzenia przy wykańczaniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga76 10.11.2007 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 My też w tej wnęce planujemy garderobę ale na razie jest otwarta i jest tam równie ciepło jak w pozostałej części pokoju. Bardzo po domowemu się u Was robi. Czekam na zdjęcia Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.11.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Witajcie Czy mogę przypomnieć moją prośbę? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Zygmunt 16.11.2007 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Amtla - pamietam. Od 2 tygodni pakuję pudła całymi dniami, ale jutro postaram się coś wkleić. Przeprowadzka za 3 tygodnie!!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.11.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Trzymam kciuki za przeprowadzkę i już więcej nie ponaglam Njaważniejsze, że pamiętasz Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ravik3 04.12.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Beatko jeśli ja mogę się dołączyć do tego chóru pytań to chciałabym sie czegoś dowiedzieć na temat drzwi zewnętrznych. Czy mogłabyś napisać jaka to firma i czy to są drzwi drewniane? Nie mogę się doczekać kolejnych zdjęć! Dom wygląda ślicznie!!! Czy zdążycie przed świętami z przeprowadzką? Trzymam za to kciuki.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.12.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.12.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 http://www.kartki.drukifirmowe.pl/foto_galeria/1471_kartka-sw.25_2.jpgWiary co góry przenosi, nadziei, która nie gaśnie, miłości w każdej ilości - od Bożej Dzieciny życzy Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 21.12.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://img.interia.pl/kartki/nimg/ka36844.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts