Beata Zygmunt 30.06.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.07.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Ale pikna macie dzialke i duza, a taki dojazd to jak sen...Bardzo ladnie sie zrobilo...A media wszystkie miec to drugi sen... Czekam na ogrodzenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.07.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 O a tu juz mamy kobitke z Waszego miasta i ten sam projekt wybudowali...Chyba bedziesz miala z kim pogadac na temat domku, bo oni juz mieszkaja i maja pieknie... oto link http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=50107 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Zygmunt 02.07.2006 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Dziękuję Zeljka. Nam też się ta działeczka bardzo podoba. Szkoda tylko, że nie ma tam gazu ani kanalizacji. Będziemy musieli zrobić szambo ekologiczne. No ale coś za coś. A jeśli chodzi o ten link to właśnie dzięki niemu jestem na forum. Byliśmy nawet razem z mężem u Żony Budowniczego i samego Budowniczego. Widzieliśmy nasz (i ich ) domek w rzeczywiśtości. Wygląda super. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.07.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 ech,...komentarze były juz dawno zalozone...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.07.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Dziękuję Zeljka. Nam też się ta działeczka bardzo podoba. Szkoda tylko, że nie ma tam gazu ani kanalizacji. Będziemy musieli zrobić szambo ekologiczne. No ale coś za coś. A jeśli chodzi o ten link to właśnie dzięki niemu jestem na forum. Byliśmy nawet razem z mężem u Żony Budowniczego i samego Budowniczego. Widzieliśmy nasz (i ich ) domek w rzeczywiśtości. Wygląda super. Pozdrawiam no i znow to forum okazalo sie pomocne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 04.07.2006 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Beata, piękny ten dojazd! Czy media lepiej mieć wcześniej? Tzn jest jakiś sens w tym, żeby media mieć przed budową 1/2 roku lub rok wcześniej? Pytam, bo ja się dopiero uczę wszystkiego.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.07.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 O, znowu Dom pod modrzewiem na forum . Widzę, że niektóre projekty mają niezłe branie . Powodzenia w budowaniu (dołączam do czytelników). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Zygmunt 04.07.2006 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Sylwko. Nie wiem czy wszyscy tak robią. Ja jestem zadowolona, że już mam to z głowy. Umnie była jesze sprawa tego rodzaju, że media idą mi w drodze. Teraz są one pięknie przykopane, droga zrobiona i wszystkie koszty podzielone na 4 rodziny - czyli mnie i moich sąsiadów. Dla nas to było dobre bo oni teraz się dołożyli, jakby było później nie wiem. A tak mam media i drogę a teraz to każdy robi już swoje rzeczy. Moja znajoma nie ma nic i zaczęła budowę. Trochę musiała się prosić o prąd od sąsiada, a wodę będzie przywozić beczkowozem. Ja wolę po mojemu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 05.07.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 W której części Piotrkowa budujecie? Znam to miasto, a na podstawie tych zdjęć jakoś nie mogę rozeznać dzielnicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 05.07.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Beata śliczna droga.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Zygmunt 06.07.2006 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 To pod Piotrkowem - Poniatów. Zaraz za lasem. Bardzo ładna okolica mieszkalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Zygmunt 06.07.2006 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Dzięki Sylwia1. Droga wygląda bardzo reprezentacyjnie, jak powiedzieli nasi sąsiedzi. Myśleli, że to zrobiła gmina i na początku byli trochę dziwni. No niestety gmina nie dała nawet grosza. Musieliśmy zrobić tę drogę, ponieważ nie wjechał by tam żaden sprzęt- dużo gliny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.07.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Nie wiem dlaczego u mnie otworzyły się tylko dwa ostatnie zdjęcia, reszta to krzyżyki w rogu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 12.07.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 No to macie szczęście, że widzieliściecie swój dom u Żony. My wybraliśmy Modrzewia bo pasowały wymiary i słońce (jak u was). A przeróbki robicie, takie jak my. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Zygmunt 14.07.2006 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Aniu. Poprawiłam te zdjęcia. Coś mi nie wychodziło z wklejaniem. Teraz za to są ogromne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga76 15.07.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Następny "modrzew" - jak miło My też budujemy "modrzewia" i śledzimy wasze postępy. Szkoda, że w naszych okolicach nie ma takiego wybudowanego domku (może i jest ale nikt się nie przyznaje ) Po nazwisku wnioskuję, że znamy się z maila. Cieszę się, że można śledzić waszą budowe. Może będziemy kończyć w podobnym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Zygmunt 16.07.2006 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Cześć Aga!! Podałaś mi stronę w meilu - bardzo nam pomogła . To dzięki niej jesteśmy na forum i poznaliśmy Żonę i Budowniczego. Byliśmy nawet u Nich. Świetni ludzie i bardzo życzliwi. Pogadaliśmy sobie o naszych domkach. Oni wybudowali Modrzewia bez zmian. Z tego co się orientuję Wy robicie zmiany podobne do naszych. Jesteście na etapie murów - parter czy poddasze? Jeśli nie sprawi Ci to kłopotu to zdjęcia z budowy bardzo mile widziane. Wogóle to cieszę się, że sobie możemy pogadać. U nas teraz przerwa. Czekamy na pozwolenie na budowę - tydzień temu złożone w Starostwie. Wszystko się opóźniło, ale może zima przyjdzie tego roku później? Pozdrawiam Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga76 16.07.2006 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 cześć U nas robota posuwa się do przodu. Parter skończony, strop zalany, ekipa od dachu umówiona a jutro zaczynają mury na poddaszu. Jeżeli oczywiście pogoda będzie lepsza niż dziś, bo u nas cały dzień padało . Ale u Was niedługo też będzie się działo, oj będzie się działo. Zima w tym roku oczywiście przyjdzie późno, lato i jesień będą piękne, czyli nic tylko budować. Ostatnie zdjęcia naszego domku są tu: http://modrzew1.photosite.com/ pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 21.07.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 No proszę, też Piotrków! W której częsci miasta sie budujecie, jeśli mogę wiedzieć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts