Mis Uszatek1719499023 01.07.2006 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Jest takie drzewko, bardzo śliczne i mam na nie ochotę. Można np. obejrzeć w ogrodzie botanicznym w Powsinie. Niestety, w Polsce rzadko spotykane, a jeszcze rzadziej - sprzedawane. Czy ktoś zna namiary na szalonego ogrodnika, który takie sprzedaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jatoja 01.07.2006 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Jest takie drzewko, bardzo śliczne i mam na nie ochotę. Można np. obejrzeć w ogrodzie botanicznym w Powsinie. Niestety, w Polsce rzadko spotykane, a jeszcze rzadziej - sprzedawane. Czy ktoś zna namiary na szalonego ogrodnika, który takie sprzedaje? http://ogrodnick.w.interia.pl/ Ten Ogrodnik ma zupełnie niespotykane rośliny w swojeje ofrcie Pamiętam też że był kiedyś przy arboretum w Rogowie sklepik który sprzedawał rzadkie rośliny którymi arboretum się szczyciło - prof Tumiłowicz to opowiada o Stewarti w TV jak tylko mu pozwolą ... podzwoń a nuż się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mis Uszatek1719499023 02.07.2006 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Ha, ha - ja też Go znalazłem. Ale dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts