MISIAKI 14.03.2003 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 Wybudowałem w stanie surowym otwartym z dachem z dachówki. Niby wg producenta i wszelkuch badań wystarczy, ale zastanawiam się czy nie dać docieplenia -5cm styropianu na zewnątrz?Kto już mieszka w POROTHERMIE 44? Niech da jakieś info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 15.03.2003 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2003 Misiaki, tego typu tematy są poruszane co chwila. Skorzystaj z opcji "szukaj", wpisz "Porotherm" a myślę, że znajdziesz coś dla siebie. PozdrawiamJagna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 15.03.2003 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2003 Misiaki, tego typu tematy są poruszane co chwila. Skorzystaj z opcji "szukaj", wpisz "Porotherm" a myślę, że znajdziesz coś dla siebie. PozdrawiamJagna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts