Kuba Mańdzij 15.03.2003 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2003 Jako że mam 1,23 ha ziemi , przysługuje mi możliwość zgłoszenia, a nie wykonanie projektu i otrzymania pozwolenia na budowe pomieszczenia gospodarczego ! mam pytanie urzednik powiedział, że powierzchnia nie powinna przekraczać 32 metrow kwadratowych, a rozpietość nie wiecej niż 4,8 m i tu jest problem co ja mam traktować jako rozpietosc? szerokość pomieszczenia czy jego wysokość czy jeszcze cos uffffffffdzieki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek200 15.03.2003 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2003 Czesc.Po pierwsze nie 32 a 35m2 lecz powierzchni zabudowy. Te 4,8 to graniczna rozpiętość konstrukcji, czyli np. stropu, dźwigara dachowego itp.Pozdrawiam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts